Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hisztek a 'szerelem első látásra'?
Figyelt kérdés
2014. máj. 13. 19:11
1/7 Mátranováki Fényevő válasza:
Nem. Első látásra kialakulhat vonzalom, felkeltheti a figyelmem, de a szerelemhez a személyiség ismerete nélkülözhetetlen.
2/7 anonim válasza:
első látásra lehet két ember között nagy fokú szimpátia és/vagy vonzalom, de szerelem nem hiszem. ahhoz jobban kellene ismerni a másik embert.
3/7 anonim válasza:
Egyetértek az előttem szólókkal.
A szerelemhez szerintem sokkal több kell egy első látásnál, meg kell hozzá jobban ismerni a másikat (legalább a viselkedését, személyiségét).
Vonzalom viszont simán kialakulhat, meg a szimpátia is, bár az sok esetben később változhat. (Ha valakit jobban megismersz, lehet, hogy nem lesz már olyan szimpi, mint elsőre tűnt... vagy pont fordítva.)
4/7 anonim válasza:
Nálam ez nem működik. Nagyon erős vonzalom kialakulhat első látásra, de nem tudok olyanba beleszeretni, akit még csak nem is ismerek.
5/7 anonim válasza:
jé pont tegnap gondolkodtam el ezen. és arra jutottam hogy ez egy nagy baromság, és ilyen nincsen, valószínűleg csak a filmek hozták be a köztudatba, mert csak ott létezik ilyen
7/7 anonim válasza:
Nem hiszek. Én már legalább 2 és fél éve ismerem látásból az illetõt, de csak az ismerkedés után szerettem bele, ami egy hete volt :P
A szerelem kialakulásához meg kell ismerni az adott személyt, elsõ látásra max. vonzalom lehet, ahogy azt elõttem írták. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!