Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nem tetszem azoknak, akik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tetszem azoknak, akik nekem tetszenek. Mit csináljak? Más is volt már így? 22/L

Figyelt kérdés
Próbáltam már olyannal lenni, aki nem teszik, de nem ment. Igazából nem vonzott, csak a belső tulajdonságait szerettem. Mindig az olyanoknak kellenék, akik engem taszítanak. Valamiért a gizda pasiknak tetszem, akikre nem tudok férfiként tekinteni. Pedig csinos vagyok, de lagalábis teljesen átlagos.

2014. máj. 10. 15:48
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Kérdező, amúgy meg lehet, a Neked helyes pasik ugyanígy vannak ezzel. Barátnak jó vagy, de nem vonzódnak hozzád, sőt taszítónak tartanak, csak hogy a Te szavajárásod használjam.
2014. máj. 10. 16:29
 22/28 A kérdező kommentje:
Az lehet, csak azt meg lesz...om. Egy olyan pasi is elég lenne nekem, akinek én kellek, és nekem is kell.
2014. máj. 10. 16:32
 23/28 anonim ***** válasza:
42%
Igen, egy hülye p.csnek gondolom magam és értéktelen szemétnek, mert a nagyságos asszony biztosan nem talál vonzónak a megjelenésem alapján, ezáltal az esetleges belső értékeim is hasznavehetetlen szemétté váltak. HP!
2014. máj. 10. 17:03
 24/28 anonim ***** válasza:

Nem találtad meg azt a srácot, aki kell neked és viszont. Van ilyen. Én is ebben a cipőben járok, csak lányt nem találok, akivel kölcsönös lenne a vonzalom és külsőre, valamint belsőre egyaránt az esetem lenne...

Volt nekem is egy kapcsolatom legutóbb, ahol külsőre nem volt rossz a lány, de belsőre problémák voltak. Mégis végigszenvedtük a 3 évet és nem volt sok értelme... Most már inkább úgy vagyok vele, hogy csakis akkor szabad kapcsolatot kialakítani valakivel, ha tényleg úgy érzem, hogy ő a tökéletes.

Jaguárral meg ne foglalkozz. Biztos rossz napja van. Nem szokott ekkora pcös lenni. :D

2014. máj. 10. 17:04
 25/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm az utolsónak, ez kedves. Az utolsó előttinek meg agyműtétet javasolok. Nem is ismerlek, most mert gizda vagy és mondjuk nem jönnél be elvileg, akkor mi van?! Még nem is láttalak, csak elviekben írtam, hogy nem kellene egy vézna pasi, bocs, ha ezzel megsértettelek...
2014. máj. 10. 17:31
 26/28 anonim ***** válasza:
Köszönöm, agyműtétet már nagyon sokan javasoltak, de az orvosok lemondtak rólam. Önt pedig arra kérem, viselje tisztességgel a felszínes HP címet. Ja és ne tegezz!
2014. máj. 10. 18:00
 27/28 anonim ***** válasza:
Azért ez gyerekes; remélem TE is érzed...
2014. máj. 10. 18:41
 28/28 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező, együtt tudok veled érezni. Velem is mindig ez van.:/
2014. máj. 10. 19:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!