Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tehetünk, ha kiszívott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetünk, ha kiszívott nyakkal jön haza a kedves?

Figyelt kérdés

2014. máj. 7. 09:27
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Mégis nő volt. Azt mondta nem csalt meg. Fogalmam sincs mit higgyek. És ha nem is feküdt le vele, de minimum hagyta hogy kiszívja a nyakát... Ma a matracon alszik, aztán nem tudom :(
2014. máj. 8. 23:42
 12/14 anonim ***** válasza:

kedves kerdezo,kerlek, ne legy naiv. persze,csak kiszivok egy ferfi nyakat,mikor epp ittasak. megcsalt teged!

deritsd ki valahogy,de ne higyj mindent el neki. Ha igy van dobd ki.en mar csak a kiszivott nyak miatt is dobnam.megalazva ereznem magam.

2014. máj. 9. 09:11
 13/14 A kérdező kommentje:
Azt mondta részegen rámászott egy csaj, aki nagyon szexi volt, és le is akart feküdni vele! Le is vetkőztek, a csaj rávetette magát, kiszívta a nyakát, de ő túl sokat ivott, rosszul lett, és ki kellett mennie hányni. Mire visszaért, a csaj még várta, de ő rájött, hogy nem éri meg (szerintem meg olyan részeg lehetett, hogy fel sem állt neki rendesen), és fogta a ruháit, faképnél hagyta a csajt, és átvonult a másik hálóba kialudni magát. Ennél valamivel jobban részletezte a sztorit, de ez volt a lényeg. Miután megmondtam neki, hogy márpedig az ő nyakát kiszívta valaki, elvörösödött, és faggatás nélkül elmesélte az egészet. De tényleg, nem hisztiztem, csak kicsit idegesen értem haza, de aztán teljesen nyugodtan a szemébe mondtam, amit gondoltam, hogy hazudott nekem. A haverjaival beszéltem, ők azt tudták igazolni, hogy pár csaj is volt ott, és ő elvonult az egyikkel "beszélgetni", majd fél óra múlva egy szál alsógatyában teleokádta a fürdőszobát, valamelyest próbált feltakarítani maga után, kevés sikerrel. Aztán annyit tudnak, hogy a csaj elment, ő pedig a másik hálóban elaludt. Hogy az alatt a fél óra alatt mi volt, fogalma sincs senkinek. Szerintem most őszinte volt, de nem tudom mi legyen. Nem akarok vele szakítani, nagyon szeretem, de nem szeretném, hogy azt higgye könnyen megbocsátok neki. Reggel ő csinált reggelit, és miközben némán ettem úgy, hogy rá sem néztem, hozzá sem szóltam, elsírta magát. Megsajnáltam egy icipicit, mert valójában másodjára láttam sírni, nem az a fajta.. vagy hogy mondjam. Megsimogattam az arcát, adtam az arcára a füléhez közel egy puszit, majd a hajába, közöltem vele, hogy még át kell gondolnom ezt az egészet, megszorítottam a karját, és eljöttem. Rettenetesen dühös vagyok, de imádom, szinte(!) magától vallott, és megbánta nagyon. Nem tudom mi legyen, most nagyon elszomorodtam :'(
2014. máj. 9. 11:14
 14/14 anonim ***** válasza:

Kitartást neked.

A reggeli viselkedése alapján (gondolom nem színészkedett hanem tényleg kiborult) nagyon megbánta amit tett, nem mondom h azonnal békülős szex, mert egy ideig tényleg van okod haragudni, hiszen lehet h megtette volna. De nem tette és el is mondta és egyezik amit a haverjai is mondtak, szval sztem egy nagy beszélgetés h tudja h meg fogsz neki bocsátani (vmikor), és h tisztázzátok h mit éreztek a görbe estéjével kapcsolatban.

Egyébként jó h elmondta, ilyet nem sokan vallanának be töviről hegyire.

2014. máj. 9. 11:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!