Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mi van veletek, ha nem csókoltok úgy mint azelőtt? [F]
A hosszú hétvégén nem voltam vele (20L). Ő ezalatt elment azokra a helyekre ahol voltunk azelőtt. Gondolom nem véletlen ment arra. Én is szeretem azokat a helyeket ahol jártam szerelmemmel. Legalább a szelleme ott van picit velem.
Valahol szerethet persze.
Na de amit tegnap óta művel, nem értem.
Alig kapok tőle csókot vagy alig engedi, hogy a szájára adjak. De azt, hogy találkozzunk, akarja. Mondja, mikor hol jó neki és jöjjek, bla bla ...
Valami történhetett vele. Sajnos ez rám is kihat és most "olyan" a kedvem, amilyen. Mint aki nem aludta ki magát. Hát nem véletlen.
Kapcsolatunk múlt hónap közepén kezdődött. illetve előtte már, de az összejövés akkora tehető. Először mint a vad, ki letépte láncát estünk egymásnak amikor csak lehetett. De igen hamar ellaposodottnak tűnik a dolog. Pedig sokszor mondta, hogy jó velem. Keres amikor csak tud. Sajnos a nők nagyon befolyásolják a hangulatom. Ha ő nem érzi jól magát akkor én sem. Én akkor érzem jól magam, ha ő is. Ugyanez elmondható a szexben is. Ha tudok olyan nyújtani neki amitől ő jól érzi magát, akkor az nekem is jó. Azt élvezem, ha a másik élvezi.
Ezt írtam SMSben:
"Egyetlen dolog szünteti meg a másik hiányának fájdalmát: ha nem szeretjük tovább. Amikor azt mondjuk, hogy az idő gyógyít, erre gondolunk. A felejtésre. Ez azonban, ha valóban szeretünk, nem lehetséges. A szeretet hiányát csak egyetlen dolog gyógyítja: ha újra találkozunk azzal, akit szeretünk. Semmi más. Jövőre, húsz év múlva, egy másik életben. Mindegy. A hiány mindaddig él, amíg nem látjuk újra. Nem az emléke, a hiánya él bennünk!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!