Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Eltűnős", link férfibe vagyok szerelmes! Mit tegyek?
Én egy 40 éves, földön járó, racionális nő vagyok, de sajnos engem is elért ez a rémálom, amit eddig csak buta nőkről feltételeztem. Négy hónapja ismertem meg a szerelmemet az internetről - az elején teljesen megbízhatónak, romantikusnak tűnt. Ahogy telt az idő, egyre inkább leépítette a kapcsolatunkat ,a napi találkozókból heti, majd kétheti lett. Most már ott tartok, hogy hetente egyszer ír, és kéthetente találkozunk. Egy hónapja volt egy nagy beszélgetésünk, amikor elmondta, hogy ő még nincs felkészülve komoly kapcsolatra, vegyük lazára - szeret engem, de több szabadságot szeretne. Kis híján elhagytam csalódottságomban, de olyan erősen bennem van, és szeretem, hogy képtelen vagyok a büszke nőt adni előtte. Már ott tartok, hogy nem tudok róla semmit, egy hete se kép, se hang róla. Ráírni nem szeretnék, mert attól tartok, zaklatásnak veszi. A legutolsó találkozón nagyon aranyos volt, minden rendbe volt, érzem rajta, hogy a helyzet ellenére szeret - még egy férfi szemében nem láttam ennyi rajongást. Aztán meg eltűnik. Ha rá írok, nem válaszol, majd, mikor már végleg leírtam, váratlanul felhív, hogy azonnal menjek oda hozzá...
Volt már valaki hasonló helyzetben? Az a probléma, komoly kapcsolatot, viszonzott szerelmet, gyakori találkozókat szeretnék (fél órára lakunk egymástól), ő meg csak kihasznál, laza szexpartneri kapcsolat lett belőle. Észérvekkel győzködöm magam, hogy el kéne már hagyni, mert az időmet pocsékolom rá, és kicsi az esély, hogy ebből kapcsolat lesz - de én, hülye, csak reménykedem, és álmodozom róla, mint egy kistini... Hogy lehet az iránta érzett szerelmet eltörölni? Milyen praktikákkal lehetne visszahódítani?
Köszönöm, hogy elolvastátok!
A helyzet rém egyszerű....egészen mást akartok a kapcsolatotoktól, a pasinak esze ágában sincs szorosabbra fűzni a köteléket, mert valószínűleg nem ez a célja.
Lássuk be, hogy egy szeretői viszonyt ápoltok. Amikor a hapsinak társaságra van szüksége,mert éppen olyan élethelyzetbe került, akkor felhív Téged, és Te ott Vagy neki....finoman szólva használ Téged, de ad is cserébe.
Jó lenne ismerni a pasi korábbi kapcsolatait, mert könnyen lehet hogy rendesen átdobták a palánkon, esetleg elvált ember, és ezek után nem akar még egyszer pórul járni....éppen ezért nem enged senkit sem közel magához.
Ami számomra furcsa, hogy kezdetekben sokat találkoztatok és onnan vett vissza.....minden jól működő kapcsolat ismérve, hogy fejlődik, előre halad.....az is lehet, hogy az elején túl intenzív volt az ismerkedés és megijedt valamitől....bár ez inkább a Nőkre jellemző magatartás.
A viselkedése alapján tisztel Téged, udvariasan viselkedik Veled szemben...értékeli azt, amit Tőled kap, de közel sem biztos, hogy ez elég neki. Felmerül bennem a kérdés...szerintem van még másik Nő is az életében. Te vagy a biztos pont neki....amikor rossz passzban van Hozzád fordul, és Te pont azt adod amire éppen szüksége van....de Te ebből nem sokat profitálsz!!!
37F
Nem Gyuri...:)
Sajnos már én is belátom, ez egy laza, szeretői viszony. Nemrég megint leültünk beszélgetni. Az a baja velem, hogy külsőleg nagyon bejövök neki, nagyon jó a kémia - de én iskolázottabb vagyok nála, és ez zavarja - pedig sosem éreztetem vele. Azt mondta, maga sem tudja mit akar, időnként rájön, hogy most már meg szeretne állapodni, ilyenkor keres. Aztán rájön, hogy jó egyedül, megszokta az egyedüllétet.
Az is zavarja, válófélben vagyok, elhúzódik a válóperem, és még közös lakásban élek a volt férjemmel (semmi sincs köztünk, de érzem, hogy barátomat zavarja).
Anyagi problémára is hivatkozik, szégyenli, hogy nem tud étterembe, vagy nyaralni vinni (nem is igénylem). Egyébként alkohol problémái vannak, már-már alkoholista - jár dolgozni, nem olyan súlyos, de nem is jó. Időnként a társkeresőn levelezget más nőkkel, időnként találkára is elment - de elmondása szerint senki nem fogta meg.
Ez nagyon megalázó helyzet. Próbáltam másokkal ismerkedni, de engem sem fog meg senki. Mindenkiben őt keresem. :(
nekem volt hasonló. csak az segített, hogy szép lassan feladtam a reményt. foggal-körömmel igyekeztem elterelni a figyelmem, és másfajta élményeket szerezni. rengeteget olvastam a neten is, ami segíthet kitartani (ellenállni). az 1. lépés a NO KONTAKT.
igaz, hogy nem ismerem a szerelmed, de a saját tapasztalatom alapján talán ő is nagyon jól tudja, hogy mit csinál. nem "laza szexpartneri kapcsolat lett belőle", hanem ő tette azzá, mert így kényelmes, és melletted bárkivel lefeküdhet, ha alkalma nyílik rá. ez idővel csak rosszabb, és én úgy találtam, hogy visszafordítani, "visszahódítani" nem lehet.
Hát nézd, itt Te még együtt laksz egy másik férfivel, őneki már van családja gyerekekkel, nem hiszem, hogy a kettőtök közti kapcsolatban kell a hibát keresni.
Egyébként mindezek tetejébe még a függőség is a szerelmi társ helyét bitorolja, tehát ő már foglalt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!