Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a teendő? Többi lent.
A barátnőm 3 hónapja szakított velem, mert már nem volt olyan érzés, mint régen, és sokat is veszekedtünk minden apróság miatt, ezért nem volt boldog, aztán úgy 1 hete bevallotta, hogy még szeret, és hogy megbánta, ezután elkezdtünk találkozgatni, és az egyik parkban megcsókoltuk egymást... Jó érzés volt a csók, és mintha új érzéseket hozott volna elő bennem... Egyébként nem volt fiú a dologban 1 évet voltunk együtt, és én 15 éves ő 16 éves... Félek, hogy már nem fog működni köztünk ez a dolog, DE bízok benne, és még nagyon szeretem... Azt mondta, hogy még ne mondjam el ezt a dolgot senkinek, mert átakar gondolni pár dolgot ezt mire értette? Találkozgatunk meg minden, de már 1 hónap eltelt és nem jutottam semmire :'(.
Csak annyi, hogy ha találkozunk akkor megölel meg megsimogat, ez is "szakkörön van ahova járok".
Szülei tiltják tőlem, mert sokat rontott a szakítás miatt. Reggelente is szoktunk találkozni, akkor meg nem meri felvállalni a barátnője előtt, szóval nemtudom :/
Kérlek titeket ne azt írjátok, hogy hagyjam meg, hogy keressek mást... Legalább most 3 hónap szenvedés után eltudtam jutni idáig... Nem akarom pont most feladni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!