Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Most szakított velem a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most szakított velem a barátom neten keresztűl nagyon magam alatt vagyok mit tegyek úgy érzem a szívem megszakad, hogyan enyhítsem a fájdalmam?

Figyelt kérdés
:((

2014. ápr. 30. 00:05
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:

utolsó mekkora paraszt vagy!

igen megmondta de azt csak privátba írom le..

2014. ápr. 30. 00:32
 22/30 anonim ***** válasza:
100%

Na hát itt is csak eszelősök vannak ahogy elnézem.

Marha vicces, ha vkivel neten szakítanak, kívánom ezeknek az embereknek, hogy éljék csak át jó alaposan, aztán majd rájönnek, hogy mennyire vicces.

Velem 5 év együtt élés után szakított így velem az élettársam. Lelépett, felszívódott, majd pár hónapra rá neten nagy nehezen közölte, hogy vége. Ha nem mondja, hülyén halok meg, de a szívem beleszakadt, hogy hogy tehette így ezt meg, annyira megalázó, hogy az már-már embertelen!

Kérdező, próbáld meg lesz@rni, fájni fog egy ideig, de ha így tett veled meg se érdemelt téged, majd találsz vkit, akit megérdemelsz.

2014. ápr. 30. 01:05
 23/30 A kérdező kommentje:

Köszönöm utolsó. Te legalább megértesz és sajnálom.Valaki azt írta privátba akasszam fel magam.:(

De zsarol érzelmileg most meg azt írja nem bírná megtenni csak dühös volt..?

hát nem tudok rajta kiigazodni.:/

2014. ápr. 30. 01:10
 24/30 anonim ***** válasza:
100%

Párkeresős 5 évem alatt nekem is kijutott az smsben, és a neten (msn) való szakításból. Én inkább örültem neki, hogy nem kellett azért utazgassak hogy ki legyek dobva...és annak is hogy nem láttak sírni. Ami egyébként kb 3 napot vett igénybe.

Aztán megráztam magam, vettem egy nagy levegőt, és bele megint az ismerkedésbe:) ez jót tett. Aztán meg megismertem a férjemet, és örültem hogy végre leszarhatom ezt az egész randizgatós, ismerkedős, járogatós majd szakításos szutykot. Az évek alatt már piszok módon untam hogy a pasik nem képesek normális párkapcsolatra, csak dugni akarnak, aztán meg otthagynak.

Tudom mit érzel, tudom hogy szar, de fel a fejjel:)

2014. ápr. 30. 03:00
 25/30 A kérdező kommentje:

Értem. Amúgy nem is szakított velem csak dühből írta most meg visszaakart venni mert, hogy nem tudná megtenni.De ezt már nem először játszotta el velem.Ezért vagyok ideges és frusztrált sose tudhatom mikor milyen hangulata van.

Amúgy néha én is magam alatt vagyok és beszólok neki, de szerintem ez nem elég ok arra hogy szakítson velem főleg nem ilyen sunyi aljas módon mert nem válaszoltam neki msn-en. :/

Tanácsok?Normálisakat kérek. Köszi!

2014. ápr. 30. 10:31
 26/30 anonim ***** válasza:
100%

A szakítás nem játék. Ha ezt egyszer kimondja a másik fél, nálam akkor nincs több esélye. Nehogy már azt higgye, hogy szórakozhat....de persze te tudod hogy vissza veszed e. Viszont ha igen, ne is csodálkozz azon, hogy újra és újra meg fogja tenni....mert látni fogja hogy nincs bűnhődés, hiszen visszaveszed...

Érett ember nem játszik ilyesmivel.

2014. ápr. 30. 16:07
 27/30 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező lány,

Ahogy előttem is írták, a szakítással nem viccelünk. Nagyon komoly sebet lehet ejteni a másik lelkén. Gondolj bele... ha rossz a kedve akkor mindig beléd rúg egyet?

Meddig lehet ezt bírni?

Ne hagyd magad kikészíteni és pláne kihasználni.

27/N

2014. ápr. 30. 21:13
 28/30 A kérdező kommentje:
Igen már kaptam néhány sebet.És okoztam is párat.az élet kegyetlen és rideg.
2014. ápr. 30. 21:28
 29/30 A kérdező kommentje:
Milyen kanos banda itt mindenki dugni akar nem számít hogy más szomorú...ezen az oldal tele van perverzekkel!
2014. máj. 1. 00:53
 30/30 anonim ***** válasza:
Menj el szórakozni a barátokkal.Ezt az embert meg felejtsd el ha annyi gerinc nincs benne hogy eléd álljon és elmondja miért akar szakitani, fölösleges időt szakitani rá,majd találsz jobbat rendeset aki megbecsül
2014. máj. 6. 22:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!