Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Érdemes belezúgni egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes belezúgni egy olyan lányba, aki nagyon 'zűrös'?

Figyelt kérdés
Nagyon nagy az esély a pofáraesésre, túl sok az alkalmi kapcsolata, számomra erkölcstelen dolgokat is művel-művelt párkapcsolati téren, de ugyanakkor nagyon szép, szerethető és rettentő aranyos lány. Érdemes?

2014. ápr. 28. 20:14
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
arra még jó lehet, rakd el télire.másra nem keress olyat akit nem szégyelsz.
2014. ápr. 28. 20:15
 2/8 A kérdező kommentje:
Nagyon bújós, szerethető édes csaj, de félek, hogy megint túl nagyot fogok csalódni pár hónap elmúltával. Segítsetek :(
2014. ápr. 28. 20:17
 3/8 anonim ***** válasza:

"Érdemes belezúgni...?"

Ha azt mondjuk, hogy igen, akkor mész és belezúgsz? Azt mégis hogyan?

2014. ápr. 28. 20:18
 4/8 A kérdező kommentje:

Kedves 20:18-as,

Nem, ez nem így működik, viszont egy hétvégét töltöttünk együtt eddig, és ha ezt több követi, látom előre-ismerem annyira magam, hogy túlságosan bele fogok habarodni. Az érdekelne hogy érdemes-e folytatni.

2014. ápr. 28. 20:21
 5/8 anonim ***** válasza:
Szerintem igen.
2014. ápr. 28. 20:27
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha ez így felmerül benned, mikor még birtokában vagy értelmi képességeidnek, azaz nem borított még el a rózsaszín köd, akkor szerintem nem érdemes. Szívességet teszel vele a jövőbeli magadnak. :)
2014. ápr. 28. 20:32
 7/8 anonim ***** válasza:
Szerintem nem lenne vele érdemes komolyabb kapcsolatot kezdeményezni vele. Pofára esés lesz a vége.
2014. ápr. 28. 20:51
 8/8 anonim ***** válasza:

Sajnos szerintem is "pofára esés" lesz a vége nem azért mert zűrös hiszen mindekinek vannak problémái, mindenki relyteget csontvázat a szekrénybe

De szerintem nem érdemes olyannal összejönnöd aki szerinted erkölcstelen dolgokat csinál szerinted is! De ha úgy érzed miattad nem fogja ezek csinálni csapjál bele csak akkor legyél nagyon kitartó mert a régiszokások lassan múlnak el!

2014. jún. 12. 02:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!