Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Merjem megmondani?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Merjem megmondani?

Figyelt kérdés
Van egy aranyos lány akivel tök jóban vagyok. Irtó jól néz ki és asszem szerelmes is vahyok belé. Nem merek neki szerelmet vallani mert előttem már egy fiút visszautasított és azt látom rajta h viszolyog bármilyen kapcsolattól de én imádom.

2014. ápr. 27. 20:35
 1/5 anonim ***** válasza:
Ez a te döntésed kell,hogy legyen
2014. ápr. 27. 20:38
 2/5 anonim válasza:
Lehet pont azért utasított el mást, mert ő is így érez irántad. Szerintem mondd el neki, meg fogsz könnyebbülni és még jól is alakulhat, vesztenivalód nincs.
2014. ápr. 27. 20:39
 3/5 A kérdező kommentje:
Ha elutasítana akkor tuti megromlana a barátságunk plusz a barátaim is szivatnának vele...
2014. ápr. 27. 20:43
 4/5 anonim válasza:

Tudod, mit akarsz, de nem mered neki megmondani.Ha most igennel felelek a kérdésedre, attól merni fogod? Nem hinném.

Döntsd el, hogyha visszagondolsz egy év múlva, mit bánnál jobban. Ha megpróbálod és nemet mond, de te tudod,. hogy mindent megtettél, vagy azt, ha meg sem próbálod. Ha már próbálkozás nélkül feladod.

2014. ápr. 27. 20:49
 5/5 anonim válasza:

Kockázat nélkül nincs győzelem...

Ne törődj azzal, hogy a barátaid mit gondnak. Hívd el valahová a csajt, és mondd el neki,. hogy tetszik, és többet szeretnél.

Egyébként mennyi idősek vagytok?

2014. ápr. 27. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!