Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én egy fiatal srác vagyok és sokszor látok jó 25,6,7 éves csajokat és nagyon vonzónak találom őket pedig sok év van közöttünk sőt valamikor felizgultam egy anyukára :D na szoval szerintetek ez baj?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 27. 16:51
11/11 anonim válasza:
Én 27 éves anyuka vagyok és nem értem az egyik hozzászólótól hogy "24 éves vok de nem vok olyan lepukkadt mint egy anyuka" mert az anyukákat csak ugy lehet elképzelni hogy lepukkadtak??? Ne már... ki kérem magamnak!:-)
hogy a kérdésre is válaszoljak sokszor megnéznek 18 körüli sracok úgyhogy gondolom normális és ha huszonévesekre buksz nem a 40esekre akkor nincs anyakomplexusod se:-)).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!