Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akarja h hivatalosan is egy pár legyünk?
2 évig voltunk együtt a barátommal, aztán valami kis hülyeség miatt szakított velem.
nyilván nem gondoltam h komoly, mivel annyira jelentéktelen dolog miatt akadt ki, de aztán kiderült h nagyon is külön akarja folytatni tovább.
végülis érett már ez a szakítás mert veszekedtünk elég sokat:s sajnos nagyon stresszes mindkettőnk élete és jó párszor a másik itta meg a levét ennek.
de jó volt együtt. nagyon összepasszoltunk, és mindennél jobban szerettem és szeretem is.
végül úgy voltam vele h jobb is ha kicsit külön vagyunk, pár hetet, lenyugszunk és újra kezdjük.
de nem akarta.
most az van h mindennap úgyanúgy beszélünk, találkozunk.
kedves velem nagyon, érdeklődik irántam. a szex soha nem volt jobb mint most, ebben egyet is ért. múltkor elszólta magát h szülinapomra is meglepivel készül. egyszerűen imádok vele lenni.
csakhogy nem szeret. vagyis egyszer azt mondja h igen, egyszer azt h nem. de azt tudja biztosan h nem akar kapcsolatot:s hiába kérdezem h ha egyszer minden úgy vam mint rég (sőt jobb mert nem veszekszünk) akk miért ne lehetne hivatalos? azt mondja nem tudja, összazavarodott.
nincs más lány, ez 100..
talán annyi lehet még az ok h utálnak engem a szülei. mindig is utáltak, emiatt sokszor szenvedtünk. a szülei nem tudják h rendszeresen találkozunk. kérdeztem màr tőle h ez a bajod? a szülei? kitérő választ adott. nyilván míg tanul és otthon él nem lehet haragba velük. sokat büntették már így is miattam.
na szóval h ha hiányzom neki (mondta), ha szeret velem lenni, ha minden tök jó akk miért nem akarja h hivatalosan is a barátnője legyek? én nem akarom őt feladni mert túl sokat jelent nekem..de már nem tudom h küzdjek érte
21/L
Velem nagyon hasonló szitu volt...
Egy sráccal fél évig együtt voltam de igazából nem is szerettem akkor még annyira aztán szakítottam vele...de jött a szokásos sztori hogy rájöttem mit veszítettem és sokkal jobban szerettem akkor amikor már tényleg semmi közöm nem volt hozzá mint amikor amúgy együtt voltunk. Aztán jóval később újra nagyon jóba lettünk mindketten érettebbek lettünk és sokkal jobb volt a kapcsolatunk mint azelőtt de nem akart kapcsolatot, mintha a k*rvája lettem volna, mert tudta, hogy én szeretem őt és gyönyörűen ki is használt..aztán közölte hogy ezt ne csináljuk tovább, mert rosszabb lett, de kiderült hogy ezt csak azért mondta mert talált egy jobb lányt...szerintem te se erőltesd mert egyszer már nem jött össze akkor továbbra sem ő az aki hozzád való, ne küzd már érte, lépj tovább!!! Remélem kicsit segít az, hogy hasonló szituból hoztam példát és én már megszívtam...
én megtenném azt h túllépek rajta.. ha menne. de nem megy:/
én úgy érzem h okkal nem tudjuk ezt lezárni. én úgy érzem ő a mindenem és én nagyon nagyon komolyan gondoltam.
nem hiszem h csak ki akar használni mert akk csak a szexet akarná mindig. de ugyanúgy akarja azt is h csak úgy átbeszélgessünk egy délutánt vagy csak úgy ellegyünk együtt.
viszont ha nem fog felvállalni engem, ha továbbra sem akar majd kapcsolatot akk nem lesz más választásom mint elfeljteni:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!