Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túlzott féltékenység? Bizalomhiány?
Figyelt kérdés
A barátommal egy éve vagyok együtt, együtt is lakunk. Tök jó minden, szeretjük egymást. Annyi a problémám, hogy ő nagyon jó pasi (ami persze nem baj), de én úgy érzem, hogy én nem vagyok annyira jónő, mint amennyire ő jópasi. Sok csaj odavan érte, sokan megnézik az utcán stbstb. Ehhez hozzátartozik az is, hogy előttem egy évig csak az foglalkoztatta, hogy minél több csajt megdugjon, így bőven akadt egyéjszakás kalandja... Tudom, hogy szeret, megbízom benne. Mégis iszonyatosan féltékeny vagyok rá, mert úgy érzem, hogy könnyedén találna valakit, aki szebb, vonzóbb stb. Nagyon nyomaszt ez az érzés és néha teljesen eluralkodik rajtam. (Az előző barátaimnál mégcsak féltékeny sem voltam soha, nem vagyok ilyen típus.) Úgy érzem, hogyha ez így megy tovább, pont a féltékenykedés miatt fog tönkremenni a kapcsolatunk, amit nagyon nem szeretnék..Hogyan tegyem magamban rendbe ezt a dolgot? Vagy mi lehet a gond? Köszi előre is. (24/L)2014. ápr. 23. 20:20
1/3 manó1235 válasza:
Figyel szerintem semmi okod aggodalomra. Ha felhagyott csak miattad a nagy csajozós életformával akkor tényleg szeret. Ezt kell figyelembe venni. Éni s van hogy féltékenykedem és sokszor van önbizalom hiányom de olyankor mindig azt mondja a párom hogy lehet van szebb meg jobb de még egy olyan mint én nincsen. :) szval sztem nyugodj meg.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi! Ő is mindig ezt mondja, hogy nem kellene már neki az az életmód, mert többet ér a szerelem... Csak nehéz bízni abban, hogy az ezer csábító lehetőség mellett egyszer sem fog elcsábulni az újdonság varázsa miatt.
2014. ápr. 23. 20:34
3/3 manó1235 válasza:
ha menne is az ujdonság után lehet balul sülne el.. mert elveszítene egy értékes embert aki szereti ( téged) lehet egy olyanért aki fullos nő de érzelmileg semmit nem ad neki :) és sztem ezt ő is tudja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!