Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » SEGÍTSÉG! Mitévő legyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

SEGÍTSÉG! Mitévő legyek?

Figyelt kérdés
a barátnő szakított velem,de én nagyon szeretem, és nem bírom nélküle.. próbálom rávenni hogy jöjjön át, és beszéljük meg, de a válasza mindíg a "nem tudom".. én annyira rossz.. alig van étvágyam, és amit soha nem tettem, egy lány után.. sírtam!

2014. ápr. 18. 19:41
 1/7 anonim ***** válasza:
te voltál a hibás?
2014. ápr. 18. 19:41
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
SOSE SÍRJ MIATTUK!!!!!! CSAK ENNYIRE KÉRLEK!!!!!! 26/f
2014. ápr. 18. 19:42
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Hagyj időt, hogy kialakuljon ez az egész dolog, olyan téren, hogy ő is komolyan gondolta-e a szakitást, stb..jópár hétnek el kell telnie. Ne zaklasd, mert ez a lányokból még jobban azt váltja ki, hogy nem akar találkozni és beszélni veled. Ha nem keresed, kiváncsibb lesz egy idő után, hogy ugyan mi van veled, vagy elkezdessz neki hiányozni. De ha vége a kapcsolatnak akkor se essél kétségbe, ez teljesen normális, hogy ismerkedünk, járunk és szakitunk, ezt jópárszor mindenki átéli.
2014. ápr. 18. 19:47
 4/7 anonim ***** válasza:
Megértelek,és sajnálom,de lehet,hogy jobb így.Muszáj lesz elfogadnod,megemésztened a döntését,hiszen biztos okkal történt mindez.Ha nem kellesz neki,ne könyörögj,ne alázkodj meg,ez a legrosszabb lépés,amit tehetsz.Próbálj meg lenyugodni,és a pozitív oldalát szemlélni ennek a helyzetnek!Nyilván most még nem fog menni,vagy nehezen,de idővel jobb lesz.Sírd ki magad,aludj rá egyet,és máris máshogy látod majd a dolgokat.
2014. ápr. 18. 19:50
 5/7 anonim ***** válasza:
Bonts fel egy üveg tokajit, s menj el egy prostihoz!
2014. ápr. 18. 19:53
 6/7 A kérdező kommentje:
Utolsó!! ott a pont! :)
2014. ápr. 18. 20:16
 7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.
2014. ápr. 18. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!