Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ki hibája?
Figyelt kérdés
a barátommal két hónapja szakítottunk mert nem akart megcsókolni, mert szerinte még korai lett volna. három hónapig voltunk együtt és még akkor sem akart megcsókolni és én erre dühös lettem mert három hónap után azért csak kellene nem?! aztán szakítottunk. szerintetek ki hibája?2014. ápr. 18. 10:17
11/14 anonim 

válasza:

Ne haragudj hogy ezt kérdezem de a barátod lelkileg nem volt sérült? vagy netán agyilag? (Vannak kapcsolatok ahol nem akarják elsiettetni a dolgokat, én minden lánnyal 1 hónapot randizok mielőtt összejönnénk és utána ha látom hogy minden okét megkérdezzem hogy összejönne velem, de persze randizás alatt is megy a csók, smárolás. Szó ami szó én se siettettem el sose a dolgokat, mert mindig várok vele, de legyünk komolyak, normális az ilyen? Megértem félénk vagy tudom is én, első hónapba nem mert de 3 hónap múlva se?). Meg amúgy te nem próbáltad megcsókolni?
12/14 A kérdező kommentje:
Dehogy nem próbáltam! de elhúzódott
2014. ápr. 18. 15:42
13/14 anonim 

válasza:

Nem vagyok sexmániás, de ha semmi testi érintés még csók sem volt köztetek 3 hónap alatt, miből állt a kapcsolatotok? Véletlenül egyszerre voltatok egy helyen és kész? Nekem gyanús a férfi. Homoszexuális volt és alibinek kellettél, vagy csak a házasság utáni sexben hisz? Az sem jó, mert tudjuk, hogy "pénztártól való távozás után reklamációt nem fogadunk el."
14/14 A kérdező kommentje:
Gondoltam már arra hogy homoszexuális, és lehet benne valami.
2014. ápr. 21. 12:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!