Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerinted egy megcsalás csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerinted egy megcsalás csak az egyik, vagy mindkét fél hibája?

Figyelt kérdés
2013. nov. 19. 22:09
 1/9 anonim ***** válasza:
Annak a félnek a hibája, aki megcsalja a másikat. Mert lehet, akármilyen rossz egy kapcsolat, de nem ez a megoldás. Buta emberek csalják meg a partnerüket.
2013. nov. 19. 22:10
 2/9 anonim ***** válasza:
Nagyon általánosítás lenne csak úgy rávágni, de többnyire szerintem mindkét félé, persze van kivétel.
2013. nov. 19. 22:10
 3/9 anonim ***** válasza:

Az esetek 90%-ában mindkét fél hibája. Van egy elenyésző réteg, aki csak bír a vérével.

De az esetek jelentős többségében oka van.

2013. nov. 19. 22:15
 4/9 anonim ***** válasza:
*Van egy elenyésző réteg, aki csak nem bír a vérével.
2013. nov. 19. 22:15
 5/9 anonim ***** válasza:

Azé, aki megcsalja a másikat.

Ha vannak is okai (elhanyagolja a másik, stb), azt meg lehet beszélni rendesen, nem pedig egyből máshoz futni.

2013. nov. 19. 22:17
 6/9 anonim ***** válasza:

"Ha vannak is okai (elhanyagolja a másik, stb), azt meg lehet beszélni rendesen, nem pedig egyből máshoz futni."

És honnan tudod, hogy egyből máshoz fut? Hogy nem próbálta meg megbeszélni? Urambocsá, már nagyon sokszor, évek óta...

Tudom, ilyenkor jön az, hogy el kell válni...

Mondjuk 15-20 év házasság után, gyerekekkel, felépített élettel... és úgy, hogy minden más működik, szeretik egymást, csak az egyik félnek az ágyban valami nagyon hiányzik... akkor tényleg el kell dobni mindent, és keresni egy olyan partnert, aki tökéletes az ágyban?

Nem célszerűbb csak erre egy diszkrét szeretőt találni, aki megadja azt, amit otthon nem kapsz meg? És mindezt úgy, hogy nem kell felrúgnod semmit, és nem okozol fájdalmat senkinek?

2013. nov. 19. 22:31
 7/9 anonim ***** válasza:
A megcsalásra, az én értékrendemben, nincsen mentség. Aki megcsalja a másikat, az egy alávaló féreg. Lehet hitegetni magunkat, hogy jogosan tettük, amit tettünk.
2013. nov. 19. 22:46
 8/9 anonim ***** válasza:

"Nem célszerűbb csak erre egy diszkrét szeretőt találni, aki megadja azt, amit otthon nem kapsz meg? És mindezt úgy, hogy nem kell felrúgnod semmit, és nem okozol fájdalmat senkinek?"

Ezt a dumát:) Akármilyen apróságon le lehet bukni. Vagy csak megsejti a másik, és hopp, máris fáj neki. És akkor majd csodálkozol ha ő viszont eldobja a szépen felépített életet ez miatt. Ha az összes többi dolog, tulajdonsága fontosabb mint a szex, akkor miért is kell kockára tenni mégis ez miatt a kapcsolatot, és kockáztatni azt, hogy fájdalmat okozol neki? Nem nagyon értem. Erre mondtam, hogy ez csak egy duma. Csupa nagybetűvel.

Félreértés ne essék, szerintem is fontos a szex. De hogy ha egy emberrel építem fel az életemet, akkor az legyen olyan, akinek ez ugyanolyan fontos mint nekem. Ahogy minden más lényeges dolog is. Ha ezek nincsenek meg, akkor csak egy barát, házvezetőnő, egy egy ember akivel utódokat nemzettem. Legyen mellette egy másik, akitől nem kell semmi, csak használom a testét? Nekem ez nagyon fura. De ez úgy látszik csak az én problémám:) És ezt nem ítéletnek szántam, pusztán vélemény. Csak azért írtam le, mert tényleg nem értem, hogy ha valakinek van egy majdnem tökéletes élete, miért annyira fontos, hogy teljesen tökéletes legyen, mindent megkapjon, megkockáztatva azt, hogy mindent elveszít, és csak a szex marad neki a szeretőjével.

A kérdésre is válaszolva:

Szerintem van amikor mindkét fél hibája. Nincs megfelelő kommunikáció, nem hajlandóak tenni a másikért és a kapcsolatukért, főleg hogy ha meg sem beszélik mi a gond. Helyette jön a félrelépés, nem a szakítás, mert inkább kapcsolatfüggők leszünk, nem merünk kilépni. Így kényelmesebb, s mondjuk mindenkinek jobb. Mindenki megkapja amit akar, ami kell neki, teljesen lényegtelen, hogy ehhez két vagy három emberre van szükség.

Van mikor csak az egyik fél hibája, mert van olyan, hogy bármit megtehetsz xy a saját kisebbségi komplexusa és nagyvagányságnak álcázott alacsony önértékelése miatt úgyis megy a vére után.

A második eset a gázabb, mert azon nem nagyon lehet segíteni. Egyébként mindenképp önző dolognak tartom a megcsalást, akár egy akár két ember hibája. Nem vagyok szent, nekem is vannak gyarlóságaim, de ez pont nem tartozik közéjük.

2013. nov. 19. 22:50
 9/9 anonim ***** válasza:

OK, akkor a 7-esben vázolt helyzetre várom a tökéletes megoldást! :)

(Azért az érdekelne, hogy hány évesen, milyen időtartalmú kapcsolatban gondolod ezt... nem bántás, csak kíváncsiság)

2013. nov. 19. 22:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!