Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti járnátok egy ilyen típusú lánnyal?
Aki viszonylag sportos, izmos, de sajnos ezzel együtt laposabb is néhol. Lent linkelek képeket, hogy milyenre gondolok. (egyiken sem én vagyok)
a 2.kep ugy nez ki mintha vmi atoperalt lenne...
mondjuk ha tetszik az arcod,megjelenesed viselkedesed s nem akarsz megverni(xD) akkor lehet rola szo (19/f)
Nekem a 2. lánynak tetszik legjobban az alakja, bár a kép maga tényleg előnytelen. Egyébként az olyan izmosabb típusú csajok, mint mondjuk a 3. hölgyemény, az már nagyon nem szép szerintem.
De persze ízlések és pofonok. A fenti kommentek alapján sok pasinak bejönnek az ilyen csajok, úgyhogy bőven akadhatnak jelentkezőid, ha hasonló vagy, kedves Kérdező.
Ha egyébként a lány személyisége olyan, ami miatt megkedvelem, esetleg megszeretem, akkor nem frusztrálna. Persze jó lenne, ha nem élne vissza az erejével.
Viszont gyanítom, hogy sose lesz ilyen gyúrós/örökmozgó barátnőm, a különböző életstílusunk miatt :D
Minden további nélkül.
Igazából eléggé bejövős alak. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!