Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti járnátok olyan lánnyal aki nyugtatót szed?
Ha már nem gondolkodsz az öngyilkosságon, simán. Ha viszont igen, nem mennék bele egy kapcsolatba.
Már fenyegettek öngyilkossággal...
Engem nem zavarna, én is szedek :D
De a frontin nem a legjobb gyógyszer, könnyű hozzászokni, aztán mindig egyre több és több kell. Ja és elálmosít. Személy szerint csak alkalmanként javaslom a szedését. És ne pszichológushoz járj, hanem pszichiáterhez. Az majd ír föl neked jobb cuccot :)
16/Lány
Szia, bocs láttam, hogy fiúknak szól, de velem is hasonló a helyzet. Pocsék kisgyermek-, gyermek- és általános iskolás korom volt, és nem úgy tűnik, hogy ez a középsuli jobb lenne.
Én is voltam pszichológusnál - a szüleim elrángattak, nem bírták a dühkitöréseimet - és az első "beszélgetésnél" az ópiátok jótékony hatásait ecsetelgette előttem. Fasza lehetek mi?!
Bár én gyógynövényeket kaptam, de Semmit nem használnak!!! Feleslegesen szedtem már le is álltam vele, szart sem értek!
×××
Amúgy fel a fejjel, ha a kiszemelted rendes ember, ér valamit (úgy értem igazi férfi), és elmondod neki, hogy azóta már jobban vagy...
...Ha megért és elfogad, csak akkor menny bele a kapcsolatba, tudod, ha látod a szemében, hogy őszinték a szándékai! Egy Próbát megér...amúgy te tudod, hogy mennyire szeretnél vele valamit is kezdeni.. közel kerülni v valami, de Sok Sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!