Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok az exembe. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Na szóval.Van egy fiú "xy" akivel már 2x együtt voltam.Mindig néz engem suliban ,de nem is szól hozzám és nem is ír rám fb-n.Bár amikor elmondtam neki h szeretem aztmondta h ő is szeret csak nem úgy. Utoljára elkell mondanom neki,de hogyan kezdjem?2014. ápr. 16. 12:58
1/5 anonim válasza:
írj neki,beszélj vele.. alakíts ki baráti kapcsolatot és valahogy majd ugyis szoba kerul!:)
2/5 anonim válasza:
Miiiii? Szoval az xy kétszer megdugott téged, de azota nem is beszéltek, csak annyit, hogy 1: szeretlek, 2: Ja izéé én is, csak nem ugy.
Tényleg nem értem mi van itt?
3/5 anonim válasza:
nem kell elmondanod neki. innentől hülyét csinálsz magadból.
4/5 A kérdező kommentje:
nemfekdtünk le egymással egyszer sem.
2014. ápr. 16. 16:53
5/5 anonim válasza:
Mondd meg neki hogy beszélnetek kellene. Hívd félre és mondd el neki hogy még mindig szereted. ez ennyi...onnantól az ő kezében van az egész... :) Ugyanígy voltam vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!