Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha tudom, hogy a párom megfog csalni?
2 éve vagyunk együtt voltunk egy koncerten , ott ismert egy lányt beszélgetett vele és látom hogy a lány barátnőjének bejön a pasim.Beszélgettek is, hozzáteszem részeg volt " nem emlékszik". Összevesztünk, és megtaláltam, hogy facebookon őt keresi, én már előtte letiltottam, de amikor kérdőre vontam azt mondta, hogy velem van nem akar mással lenni.
Mit tegyek?? Segítsetek!! Köszönöm
ma 10:30-nak
" De azért ez nem az az idegesítő féltékenység, amikor alaptalanul csesztetnek, hanem itt tényleg van oka a kérdezőnek féltékenységre, hiszen az orra előtt ráhajt más csajra a barátja, meg ismerkedni akar."
MIért nem olvasod el amit a kérdező írt?? Esetleg gondok vannak a mondatok értelmezésével?
Kérdező írta
" nem nyomult rá a koncerten csak beszélgetett vele,"
Azért mert bejelölte a facen ez még nem jelenti, hogy megcsalná. Hiszen mindenki ezt csinálja. Megismerkednek valakivel, majd otthon gyorsan megkeresik a facen, hogy gyarapodjon a barátok létszáma. Ez hol van attól, hogy megcsalás???
Beteges féltékenység, mások magánéletének szabályozása (letiltás a faceről) egyenes út a szakításhoz.
Ha mindketten féltékenyek vagytok,akkor jobb ha kerestek új kapcsolatot magatoknak, mert ezek szerint a legfontosabb nincs meg nálatok ami kell egy jó kapcsolathoz :BIZALOM
De most komolyan? Van még valaki rajtam kivül aki nem érti miért is gondolja azt a kérdező, hogy akarnak vele szakítani, vagy megcsalni?
Attól, hogy bejelölte a lány és kereste a másikat is, akivel beszélt? Nem szokott senkit bejelölni? Ebbe szerintem semmi nincs, ismerte azt a lányt, beszélt a másikkal is esetleg szimpatikus volt és pont bejelöli. Rossz mostanába a kapcsolatotok?
Am én is pont úgy jártam egy éve, hogy volt egy lány, akihez a barátom ment, hogy korrepetálja, tipikus kedves rendes okos lány és a barátomnak nem is tetszett ez tuti, de addig csesztettem, amíg felfigyelt rá kezdett vele beszélni, szimpatikus lett neki... Ezt mind én értem el, sok vitánk volt emiatt, én sokat sírtam, aztán vmi isteni csoda folytán rájöttem, hogy nem vagyok normális. Múlthéten a nagy cirkuszaim után a csajjal kávézgattunk és felhőtlenül beszélgettünk, és rohadtul nem zavar ha szóba kerül. Ha felhívod rá a figyelmet nagy baj lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!