Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnék egy barátot, szerintetek ez korai?
Csak néha ilyen érzéseim vannak, hogy de jó lenne, ha lenne egy fiúm. Lehet, hogy egy kicsit korai? Jó, tudom, manapság durvább dolgok is megesnek.
Ne írjátok, hogy inkább tanuljak, mert nincsenek problémáim a tanulással, szorgalommal.
Köszi.
15/L
Normális, csak ne görcsölj rá, ne akarj mindenképpen "szerezni" egy barátot. Ne érd be akárkivel, várj, amíg olyan fiúval ismerkedsz meg, aki valóan szimpi neked.
Ezt saját tapasztalatból írom, mert 16 évesen én azért jöttem össze egy sráccal, mert a barátnőim már mind bepasiztak, és nekem is "kellett" valaki. Volt egy fiú, aki érdeklődött irántam, ezért "járni" kezdtünk, de nekem már a csókok is rosszul estek (nem vonzódtam hozzá egyszerűen), pár hét után vége is lett.
Szóval tényleg várd meg, míg lesz egy fiú, akivel igazán jól érzed magad! :) Persze 15 évesen még nem a "nagy Ő-t" kell keresni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!