Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Korai még az eljegyzés?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Korai még az eljegyzés?

Figyelt kérdés

4 éve ismerem a barátomat de csak fél éve vagyunk együtt. Megakarja kérni a kezem :) Látszik rajta,hogy komolyan gondolja és ,hogy nagyon szeret engem. De én még csak 17 éves vagyok... Ő 18 :)

Kinek mi a véleménye erről?! Nem túl korai,ha valakinek 17 évesen megkérik a kezét?! Szeretnék neki igent mondani csak nem tudom :)

2014. ápr. 9. 00:18
 1/7 anonim ***** válasza:

Kapufa. Most még abban a korban vagytok, hogy dédelget titeket az élet. Mint a gyerkőcöket. De a mai világban nem tudni hoz a jövő. Ha egyikőtök elkerül egyetemre, vagy külföldre dolgozni... szóval sok minden jöhet a jövőben ami tartós családokat is szétszakít, nemcsak ilyen hóbortos fiatalokat.

Amúgy a gesztus a szép, de én addig értelmét nem látom amíg nem forrja ki magát, hogy ki merre megy.

Egyetemen 3 szaktársam is jegyesként jött az egyetemre, és mindegyik felbomlott a végén.

2014. ápr. 9. 00:26
 2/7 anonim ***** válasza:
12%
ebben a korban még rohadtul korai!
2014. ápr. 9. 00:35
 3/7 anonim ***** válasza:

Túl sok értelme nincs. Az én kezemet 19 éves koromban kérte meg az akkori barátom. Ő akkor 18 volt.

Annyi a lényeg, hogy hatalmas nagy hülyeség volt az egész. Én hülye voltam... nem akartam megbántani ezért mondtam igent. Viszont nem voltam belé szerelmes...

Ő kimutatta milyen valójában. Betegesen féltékeny lett, tiltani akart a barátaimtól és mindenkitől... bántott is... idővel el is hagytam. 3 hónap után kért meg, és az utána lévő 7 hónap egy kínszenvedés volt...

Későbbi kapcsolatomban 24 évesen is elég hamar jött a lánykérés...egy hónap után. Ebből másfél év után házasság lett. Azóta is boldogok vagyunk. :)

Nem kell sietni. Még csak tizenévesek vagytok. N/28

2014. ápr. 9. 01:31
 4/7 anonim ***** válasza:
A kérdező meg szerelmes, akarja csak nem tudja. Ugyan ki tudná előre??? Akkor mondj igent, ha képes vagy házasságra és nagyon szereted őt. Korainak nem korai. Csak egyeseknek az fáj, hogy sok idő elpazarlása. És?
2014. ápr. 9. 10:59
 5/7 anonim ***** válasza:
12%
Ha már felmerült benned ez a kérdés, és ki is írtad, nem vagy biztos magadban és másoktól vársz tanácsot, mikor ez a Te életed. Az eljegyzésnek szívből kéne jönnie, és ha csak az egyik fél érzi, és a másik bizonytalan, akkor az már régen rossz. De ha már ideírtál, akkor gondolkozz el azon mi szól mellette és ellen, és bíznod kéne jobban magadban és kapcsolatodban. A döntéseddel viszont, neked kell majd együtt élned, nem nekünk.
2014. ápr. 9. 11:20
 6/7 anonim ***** válasza:
Ez a kérdés nem a bizonytalanság jele. A párjában biztos mivel "igent" mondana. Attól fél, hogy fiatal hozzá vagy sem, mert látja a nagy világot ahogy panaszkodnak. Nem szeretne csalódni. Itt szóval sincs arról, hogy nem akar hozzá menni vagy bizonytalan benne.
2014. ápr. 9. 12:10
 7/7 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat :)

igen, itt nem arról van szó,hogy a páromban nem vagyok biztos,hanem a helyzetben.Hozzá akarok menni és hozzá is fogok. :) napokban fog megkérni

2014. ápr. 15. 05:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!