Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek, hogy meg tudjam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy meg tudjam mi a szándéka?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Van egy férfi (30 éves) es nem tudom, hogy mit érez irántam, vagy egyáltalán erez-e valamit vagy csak véletlenek sorozata.. Nehany Hetente találkozunk, de van olyan, hogy eltelik par honap is, viszont akkor egész nap együtt vagyunk es rengeteget foglalkozunk egymással. Sokat beszélgetünk, nagyon hasonlítunk sokmindenben, amikor beszélgetünk szinte teljesen belemaszik az arcomba, sokszor hozzamer, vagy csak bámul távolról, es ha rossz kedvem van mindig megpróbál felviditani valamivel. Ha kozos kepet csinálunk, rendszeresen hozzambujik,(a többiekhez nem) es ha tobb idő utan találkozunk mindig puszilgat/olelget. Előfordult mar, hogy flortolt velem, vagy csak hosszú ideig néztünk egymas szemébe... De nem értem, hogy most mi történik.. Ezek véletlenek, vagy tenyleg az van, amit gondolok? Én nagyon szeretem de nem ertem, hogy ha o is szeret, akkor miert nem nyit felem.. Vagy csak jo barátként tekintené ram, azert viselkedik igy? A hulye valaszoktol kíméljetek, koszonom. :) 19/L

2014. ápr. 3. 19:56
 1/6 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg!
2014. ápr. 3. 20:12
 2/6 A kérdező kommentje:
Na ezt azert nem szeretném, mert ha nem igy van, akkor is egy tarsasagba járunk es nem akarom, hogy kellemetlen legyen a szitu..
2014. ápr. 3. 20:14
 3/6 anonim ***** válasza:
kicsit nagy a korkülönbség
2014. ápr. 3. 20:23
 4/6 kolosszus22 ***** válasza:

Eléggé egyértelműek jelek, már ezt is veheted nyugodtan nyitásnak is, én is így gyakran viselkedem így ha tetszik egy nő.

26F

2014. ápr. 3. 20:53
 5/6 A kérdező kommentje:
Koszonom, nagyon remelem, hogy hasonlóak vagytok ezen a téren... :) a tovabbi válaszokat is várom persze.. :)
2014. ápr. 3. 21:12
 6/6 A kérdező kommentje:
#3 a korommal érettebb vagyok, tobben mondtak mar 15 eves koromban, hogy olyan a gondolkozasom es a viselkedésem, mint egy 25 evesnek.. Masreszt a csladunkban is van olyan, hogy ferj es feleség között 12 ev van.. :)
2014. ápr. 3. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!