Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nem furcsa az, amikor a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem furcsa az, amikor a barátságból szerelem lesz?

Figyelt kérdés

Értek itt ilyeneket, mint pl. egy első csók... Nem fura egy olyat megcsókolni, akivel előtte barátok voltatok? Vagy elmenni egy randira... és minden olyan más, nem?

Csak mert beleszerettem egy barátomba (nagy hiba, tudom), de sajnos akárhogy is próbálom elképzelni, hogy milyen lenne, nem megy... Nem tudom elképzelni, ahogy megfognánk egymás kezét, vagy hogy ki merne kezdeményezni először... Mert egy barátság miatt már egy csomó minden nagyon előrehaladott, és olyan fura lenne, hogy valamit meg most kezdünk el (ilyen nyilván a szexuális része).

Vagy ez inkább olyan általában, hogy hirtelen történik? Nem úgy, hogy elkezdenek randizni, hanem egyszer csak egymásnak esnek részegen?

Akinek volt már ilyenben része, mesélje már el, hogy milyen volt. :) Köszi!

2014. ápr. 3. 16:08
 1/8 anonim ***** válasza:
36%
Nem hiszek a barátságból szerelem dologban.
2014. ápr. 3. 16:10
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a barátságként kezdődő kapcsolatokból lehetnek a legjobbak, hiszen úgyis bírjátok egymást. Hogy utána mi lesz, az csak rajtatok múlik, vagy elszúrjátok, vagy nem. :) Ha viszonylag ismeretlenül hívsz valakit el, vagy így hívnak el, az egy fejes a semmibe, rengeteget csalódhatsz. 19/F
2014. ápr. 3. 16:13
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát..a volt barátommal 2 évet a kapcsolat előtt legjobb barátok voltunk. Októberben elkezdett másképp tekinteni rám,elkezdett udvarolgatni.Igazából mindig is bejöttünk egymásnak,de nekem eleinte csak haver volt,meg mindenkinek mondtam,hogy elfogom utasítani,ha netán rákérdezne..Aztán időközben megszerettem és idén januárban összejöttünk.Szinte mindenben ő kezdeményezett.Eleinte tényleg nagyon furcsa volt,hogy múltkor még haverként sétáltunk az utcán másnap meg egy párként,de pár nap és hozzálehet szokni,főleg,ha szereted.:) Az első 1,5 hónap nagyon jó volt,minden perfect..Aztán a sráccal lett valami..nem keresett,nem írt vissza,szóval nem tudom mi lett..Mások azt mondják,hogy rám unt vagy másik csaj..Ő pedig azt mondta,hogy elmúltak az érzései..Bár kétlem,hogy fél évig szenved értem,aztán pedig csak úgy eldob 1 hónap után..Na mindegy,lényegtelen. Szóval múlt hétfőn szakított velem..Én pedig most itt maradtam egyedül..A legjobb barátom és a szerelmem nélkül..Úgyhogy javaslom,hogy nagyon nagyon nagyon gondold át,hogy tényleg szeretnéd-e őt és,hogy nagyon megbecsülnéd-e,mert,ha nem akkor elveszítheted minden szempontból..Mi azóta sem szólunk egymáshoz,majd belepusztulok. De Nektek sok sikert,remélem segítettem! :) 16L
2014. ápr. 3. 16:23
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Nálam szinte mindig barátságból lett szerelem, amikor nem, akkor a lehető legrosszabbul választottam. Nem mondom, hogy happy end lett mindből, DE a barátság megmaradt azután is, hogy már nem vagyunk egy pár. És tudod miért? Mert mint ember, fontos a másik.

Ha már a barátod, akkor ismered és szereted, mint embert. Ha ehhez hozzájön az, hogy szerelmes is leszel bele, akkor az nagyon jó. Ha nem viszonozza, az persze rossz, de túlteszi magát az ember, és újra lehet barátság, ha felnőtt módon áll hozzá mindkét fél.

Relationship Anarchy!

2014. ápr. 3. 17:08
 5/8 A kérdező kommentje:
Húh, köszi a sztorikat és a biztatást, tudom, hogy a barátságból szerelem nem a legjobb dolog, mert nagyon sokat veszíthet az ember, és már 1000-szer átgondoltam magam is - nem azt, hogy szeretem-e, mert az biztos, hanem, hogy megéri-e... mert félek, hogy elveszítem, de ugyanakkor így is szar. És bár sokan mondták, hogy meg tudták beszélni, én kétlem, hogy egy ilyen dolgot meg lehetne, és folytatni az életet ugyanúgy, mintha mi sem történt volna - barátokként, ezért nem is merek kezdeményezni. Szóval még mindig csak játszok a gondolattal, hogy mi lenne ha... nem tudom, hogy lesz is e vagy sem, ez majd kiderül. Csak közben eszembe jutottak ezek a dolgok, és gondoltam megkérdezem... :)
2014. ápr. 3. 18:30
 6/8 anonim válasza:
100%
Sosem tudhatod, hogy milyen lehetőségeket halasztasz el. Szerintem lépj az ügy érdekében.
2014. ápr. 4. 18:25
 7/8 Bakos G. Bence ***** válasza:
82%
Mi lett a sztoriból? :)
2021. nov. 28. 14:51
 8/8 anonim ***** válasza:
Igen, kérlek kérdező írd már meg, ha erre jársz.
márc. 25. 07:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!