Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem furcsa az, amikor a barátságból szerelem lesz?
Értek itt ilyeneket, mint pl. egy első csók... Nem fura egy olyat megcsókolni, akivel előtte barátok voltatok? Vagy elmenni egy randira... és minden olyan más, nem?
Csak mert beleszerettem egy barátomba (nagy hiba, tudom), de sajnos akárhogy is próbálom elképzelni, hogy milyen lenne, nem megy... Nem tudom elképzelni, ahogy megfognánk egymás kezét, vagy hogy ki merne kezdeményezni először... Mert egy barátság miatt már egy csomó minden nagyon előrehaladott, és olyan fura lenne, hogy valamit meg most kezdünk el (ilyen nyilván a szexuális része).
Vagy ez inkább olyan általában, hogy hirtelen történik? Nem úgy, hogy elkezdenek randizni, hanem egyszer csak egymásnak esnek részegen?
Akinek volt már ilyenben része, mesélje már el, hogy milyen volt. :) Köszi!
Nálam szinte mindig barátságból lett szerelem, amikor nem, akkor a lehető legrosszabbul választottam. Nem mondom, hogy happy end lett mindből, DE a barátság megmaradt azután is, hogy már nem vagyunk egy pár. És tudod miért? Mert mint ember, fontos a másik.
Ha már a barátod, akkor ismered és szereted, mint embert. Ha ehhez hozzájön az, hogy szerelmes is leszel bele, akkor az nagyon jó. Ha nem viszonozza, az persze rossz, de túlteszi magát az ember, és újra lehet barátság, ha felnőtt módon áll hozzá mindkét fél.
Relationship Anarchy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!