Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy lány bókol nekem. Jelenthet ez valamit?
Az egyik osztálytársam, aki egyébként kedves, meg tetszik is, furcsa bókokat mond nekem. Azt mondta rám pl. domináns, szexi meg ilyeneket + egyszer haverom odament hozzá és kikezdett vele, erre ő azt mondta, hogy "Menj folyasd a nyálad máshol, én Hozzá vonzódok"- nézve rám.
Még sok ilyen bókot mond. Szerintem, én nem nézek ki olyan jól, meg igazából kilógok a sorból, (195cm magas vagyok) tesiből rossz vagyok, első ránézésre azt mondanád stréber vagyok, a lányokkal mindig félénk vagyok, próbálok mosolyogni, meg kedves lenni, de nem is beszélek sokat, vagy nem is próbálok csajozni, mint a haverjaim.
Félénk, visszahúzódó vagyok.
Szerintetek mit csináljak?
Még annyit, hogy 2.-os gimnazista vagyok, és a "bókolgatást"
ebben az évben kezdte.
vagy tényleg vonzódik hozzád, és dug*ni akar
vagy mindegy neki csak végre valaki megfarkalja, és a nem túl menő is jó lesz neki
vagy pedig fogadott a hülye barátnőivel, hogy elcsábít
Köszönöm a gyors válaszokat!
3. ik válaszoló (Nina6 után) arra már én is gondoltam, hogy a barátnői is benne vannak a dologban, de olyan kedvesnek tűnik, meg miután ezt mondja nekem, nem szalad oda a barátnőihez kuncogva, vagy ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!