Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bunkó dolog barátnő Facebook beszélgetéseit visszanézni?
Figyelt kérdés
Van hogy ő is megnézegeti a telefonomat az én jelenlétemben és persze elvigyorgunk rajta mintha nem is zavartatná magát. Engem igazából nem zavar mert semmi olyan nincs benne tudtommal...
Viszont én is belenéztem az ő telefonjába és ahol engem tárgyaltak ki, annál a résznél mosolyogva kikapta a kezemből :)
Szóval ha most én itthon gépről szépen megnézegetem akkor az bunkoság, szégyen??
persze megemlítettem neki hogy "nembaj majd gépen megtudom úgyis nézni".. hát nem örült neki.
Tehát magyarul csak ezt úgy jó nézni (szerinte) ha egymás előtt nézzük a másik levelezéseit :D 19F
2014. márc. 30. 12:06
11/18 anonim válasza:
Én nem olvasgatnám a barátnőm beszélgetéseit, mert megbízom benne.
12/18 anonim válasza:
Ellentétes nézetek? Na igen, van baba30, meg vele szemben mi többiek.
13/18 anonim válasza:
nekem ha olyan barátnőm lenne aki elolvasgatja az üzeneteimet, de ha én akarom az ő üzeneteit azt meg nem engedi én nem tudnék utánna megbízni benne, meg nem esne jól hogy csak az ő részéről szabad szerinte...
14/18 anonim válasza:
Jó reggelt mindenkinek :) kedves előttem szóló,pont ezért nem értem hogy miért is ne olvashatná el a fiú az üzeneteket???!!!! Ha a párja meg tehetei ő mért ne? Nálunk példáúl nincsennek ebből gondok,én is és a párom is bármikor nézhetjük egymás dolgait MIVEL NINCS MIT TITKOLNUNK! ÉS EZ NEM AZT JELENTI HOGY MEG BÍZUNK E A MÁSIKBA VAGY SEM.
15/18 anonim válasza:
Nálunk meg eszébe se jut senkinek belenézni a másik dolgaiba! Minket még neveltek a szüleink, és a nevelésbe beletartozott a levéltitok sérthetetlensége is.
16/18 anonim válasza:
A kíváncsiság herdál. Egyszer néztem meg...kár volt. Bár akkor már nem számított semmit. Ha a bizalom megvan felesleges olvasgatni. Ha annyira akarod úgyis megmutatja. Ebbe a " levéltitok dologba meg én is látok rációt.
18/18 anonim válasza:
Bocsi, rossz helyre ment.:D
De végül mi lett? xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!