Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány aki nagyon tetszik nekem és mindig csak rá tudok gondolni. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
A lánnyal kapcsolatban viszont van egy kis baj 1,5 évvel idősebb. És nem merek vele beszélgetni vagy egyáltalán miről beszéljek vele? Nagyon bele vagyok zúgva.2014. márc. 27. 21:05
1/4 anonim válasza:
18 éves koromba 5 évvel idősebb barátnőm volt. 4 csodálatos évig voltunk együtt.
És most, 15 évvel a szakítás után is azt mondom, hogy ő volt a nagy ő az életemben. Azóta a masodik feleségemet nyüvöm, és mindkettő tudja, hogy "ő volt az..."
Úgyhogy szedd össze magadat, és intézkedj, mert vmi nagyon jó dologról fogsz lemaradni
2/4 matesan válasza:
Szerintem próbálj közeledni hozzá vagy valami hasonló. Én is voltam ilyen helyzetbe 2 éve ezelödt és nem jöttem be a csajnak de 1 évvel késöbb meg már a legjobb barátok vagyunk még most is!!!! Vagy ha osztálytársak vagytok akkor szemezges vele vagy próbáld jelekkel továbitani az érdéseidet felé hogy leesen neki! sok sikert! ;)
4/4 anonim válasza:
Ha beszélgetni sem mersz vele mire gondolsz, majd csak úgy mondja ,- hogy tök jó nem ismerlek , igaz van x pasi aki am a lábaim előtt van, de persze téged választalak.- A kor tök mind1 :D Jöjj már rá , hogy mi van a te lábaid között , és beszélj a csajjal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!