Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Volt, hogy sokat kellett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt, hogy sokat kellett "küzdened" valakiért, hogy összejöhessetek? Megérte?

Figyelt kérdés
Például külső tényezők miatt. Tűnt úgy hogy semmi esély nincs rá , aztán mégis összejött a dolog?

2014. márc. 26. 19:51
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
En anno a baratomert sokat kuzdottem, megerte :) azota is egyutt vagyunk lassan 4 eve. Kuzdj es probalkozz, aztan legalabb tudod, hogy mi az amit kovetkezore nem lehet elkovetni.
2014. márc. 26. 21:42
 12/15 A kérdező kommentje:

Igen volt ilyesmi , de akkor egy nagyon szar kapcsolatban volt amiből nem tudott kilépni.És a csávójának adott még egy esélyt akkor , mert kb 2 évig voltak együtt.

Húzta a dolgot még 4 hónapig és most nemrég szakítottak.

Próbálgatok vele beszélgetni meg mostmár elhívom szerintem valahová.(Egy koncertre hívtam amire eljött volna , de a jegy az elkelt sajnos így kimaradt.)

Néha mosolygós meg minden és volt , hogy felkeresett a buszmegállóban máskor meg olyan az arca mint egy kőszobornak és közömbös. Ilyenkor nem tudom , hogy akkor most mit csináljak. Nem nagyon jön viszonzás..

nem volt ilyen anno. Amúgy régebben volt belém szerelmes is , de az évekkel ezelőtt volt. Megvolt(és remélem még megvan) köztünk minden : kémia érdeklődés stb.

Nagyon jól ismerjük egymást évek óta emellé.

Nálad milyen az az eset?

2014. márc. 26. 21:54
 13/15 anonim válasza:
Ha évek óta ismered, akkor nem olyan gázos, akkor tényleg elhívhatod, és az közelebb hozhat hozzá. Most már nincs benne abban a kapcsolatban így könnyebb lesz, de ha tényleg rossz volt a kapcsolat, akkor lehet, hogy még csalódott, vagy fél. Ha esetleg nem ad viszonzó jeleket, akkor még véletlenül se legyél erőszakos, nyomulós, csak türelmes, bár tudom nehéz a várakozás,de megéri :). Főleg ha már korábban is voltak érzései. Az én esetemet privátban elmesélhetem, ha érdekel,van hasonlóság,de kicsivel bonyolultabb.
2014. márc. 26. 22:17
 14/15 anonim ***** válasza:

Háromszor fordult elő.

Az első eleve halott ügy volt, nem is érte volna meg.

A második, hát biztos jó lett volna, de mindegy igy utólag csak lekövetkeztetni tudom, hogy ilyen hozzáállással nem futott volna sokáig.

A harmadik, háááát, még kérdéses... most úgy vagyok, hogy fél szemmel ő, fél szemmel egy másik :)

2014. márc. 29. 13:08
 15/15 matesan válasza:
Félig-Meddig megéri de vagy csalodsz benne hogy nem téged szeret vagy pedig a világ legnagyobb mázlistálya vagy mert pont szeret téged ki tuaj ez az izgalmas benne! :D és szerintem nagyon megéri :D
2014. márc. 29. 15:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!