Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakított velem a barátnőm, mit tegyek? ( Több infó lent )
tavaly éreztem ilyet. nem könnyen, de a fájdalom elmúlik
szépen kisírod magad, ordítassz, dühöngsz, aztán nevetve könnyezel a boldog emlékeken, végül összetörsz, aztán felállsz, és az legyen az első gondolatod, hogy sírjak egy olyan ember után aki 2 év és 2 hónap után csak így szakít velem? NEM! nem ér ennyit. okosnak kell lennem, fájni fog? fájni fog, persze, de túlélem. kikapcsolódok, nézem a jó oldalát...! az élet megy tovább.
sajnállak, és tudom milyen érzés, de legyél erős. kitartás, egyébként próbáld meg vissza szerezni de elárulom, hogy később te bánod majd...!
nem akarok ötletet adni, de lehet meglátott egy szépfiút...vagy félrelépett, de persze ez csak találgatás.
3. vagyok.
fél évig szenvedtem szakítás után, még ma is eszembe jutnak a dolgok, de találtam 10 hónapja egy lányt...aki ugyan nem teljesen,hiszen első szerelem volt, de elfeledteti velem. és elárulom,hogy lehet nem leszek olyan nagyon rózsaszín felhősen szerelmes belé, mint a legelsőbe, de neki többet érek, és ő többet ér nekem.
barátkozz, és sportolj :) és ha hiányozni kezd, képzeld el hogy szét van verve a feje, ettől megutálod mert csúnya lesz.
idő, idő, idő.
Ne tartsd magadban, ne húzd magadra a falakat.
Jó irányba haladsz.. a legjobb ilyenkor ismeretlenekkel megbeszélni az egészet... tőlük nem csak azt fogod hallani hogy "az a szemét/az a köcsög" hanem képesek racionálisan gondolkozni és esetlegesen rávilágítanak a te hibáidra is. Nem tudom hogy esetleg ez volt e az első hosszabb kapcsolatod.. de nekem az után volt a legrosszabb... Majd az idő segít rajta... pár hónap múlva már valószínűleg áldani fogod ezt a napot...
Esetlegesen egy gyors pár találás is kigyógyíthat a bánatból... vagy akár egy alkalmi is...
1-2 honap ės elfelejted!
Ės ez tuti:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!