Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakított velem a pasim, mert hogy kiöltem belőle a szerelmet a szerelmemmel, vissza fog jönni!?
Nem nagyon hiszem...
Ismerek én is sok ilyen lányt, kapcsolatot szerettek volna velem, de nagyon tapadósak.
Fel se jössz Facebookra, már írnak, még ha mondod hogy "most ne kérlek", akkor sem értik meg.
Keres akkor is ha jó az időpont, ha nem.
Én például nem szeretem az ilyen lányokat.
dehogy fojtottad meg a szereteteddel, ez csak duma
rövid idő alatt megkapott, megunt (mert ő valószínűleg nem volt szerelmes), és dobott, ennyi a történet, sajnos
Mindig sajnálattal látom mikor égy széthullik egy fiatal pár, akik egymást ismerték meg előszőr.
Ezzel együtt facebookon szakítani mindennek az alja. Legyen már annyi gerinc az illetőben, hogy a másik elé áll.
Azt meg innen senki nem fogja tudni megmondani, hogy viszamegy-e hozzád vagy sem, mert nem ismerjük. Lehet időkell neki, hogy rádöbbenjen nélkükled mégsem az igazi az élete, de az is lehett, hogy soha többet feléd se néz.
Hány évesen vagytok?
Eléggé úgy tűnik, hogy nagyon elsiettétek ezt a járás dolgot... mármint, azt írod hogy mindenben elsők vagytok egymásnak... hát az első pasiddal pár hónapon belül lefeküdni (ha jól értem) óriási nagy hiba. Mivel fiatalok vagytok (gondolom 17-nél nem idősebbek), ezt nem olyan könnyű feldolgozni.
Jegyezd meg. egy férfi sohasem bánja meg ha eldobja a barátnőjét másért.
Nyomós ok kell hozzá, hogy egy srác szakítson egy lánnyal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!