Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Egy 49 éves, szinte agglegény-...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 49 éves, szinte agglegény-életet élő férfit megszerezhet egy nő?

Figyelt kérdés

Mert az agglegények elég megrögzött emberek, úgy hallottam.

Pedig én nagyon szeretnék megismerkedni vele, de nem tudom, hogy hogyan állna a dolgokhoz.

2014. márc. 21. 19:57
 1/4 anonim ***** válasza:

én is szeretném tudni erre a választ!

nálad hogy történt a dolog? mik a tapasztalataid?

2014. márc. 21. 20:08
 2/4 anonim ***** válasza:
Az,hogy"megszerezhet"nem fog menni.Ha nem birtokolni akarod,nagy az esélyed,hogy összejön a dolog.Hagyd meg,ne korlátozd.Ne akard te irányítani,megváltoztattni.Ezek a dolgok nem csak agglegényekre érvényes.(42F)
2014. márc. 21. 20:15
 3/4 A kérdező kommentje:

Hát nem tudom...

A tapasztalatom egyelőre nulla sajnos.

Egyszerűen nem tudom, hogyan kezdjek, lépjek, fogalmam sincs.

Nekem régebben megtetszett már ő, még január közepén, aztán ugye egy munkahelyen vagyunk.

Nagynehezen kialakult, hogy köszönünk egymásnak, eleinte félve, most már rendszeresen.

Én nagyon félénk vagyok, úgy látom, ő is, és ezért nehéz előre haladni nagyon.

Most már van, hogy mosolyog rám, kedvesen szól, csak nem tudom, hogy mire véljem.

Szeretném, hogyha valami kialakulna köztünk, mégha lépésenként is.

Csak tudnám, hogy mit gondol rólam, de jó lenne...

2014. márc. 21. 20:23
 4/4 anonim ***** válasza:
Én majdnem pont ilyen vagyok. Nem hiszem, hogy senki ne tudna "megszerezni", ha nagyon szeretné.
2014. márc. 21. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!