Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a legnagyobb/legkomolyabb dolog amit megtettetek a párotokért?
Figyelt kérdés
2014. márc. 21. 18:10
11/17 anonim válasza:
Elengedtem, mikor nem volt kedve nőnek lenni! ...segítve ezzel neki, hogy megtalálja magát!
13/17 Harcikacsa válasza:
Azért ugye ezeket nem gondoljátok komolyan ? Mert nagyon komolytalanok vagytok 1 válaszoló kivételével. Néhányan azt írjátok, hogy mekkora áldozatot hoztatok mekkora nagy " mártírok " vagytok amiért feladtatok valamit azért akit elvileg " szerettek " Tényleg úgy gondoljátok hogy ez áldozat ? Ő sokkal többet ad nektek cserébe ha szeretitek. Legszívesebben mindenkinek privát üzenetet írnék de akkor reggelig itt lehetnék. Volt aki azt írta, feláldozta a szabadidejét a párjáért ... ez azért ugye nem komoly ? Úgy értem mi az a szabadidő, nem az amit az ember azokkal tölt akiket szeret ? Az én értékrendemben nem minősül szabadidőnek amit kereső tevékenységre, ügyeim intézésére, szükséges dolgok elvégzésére fordítok, bár én ilyenkor is szabadnak érzem magam, de ez más téma. Nem érzed magad szabadnak ha azzal vagy akit szeretsz ? Hát egészségedre váljon, de akkor mi a fenének vered át, ne haragudj kedves hozzászóló amiért így megmondom, de úgy kell neked ha Te a szabadságot a magány bénító rabságában éled meg :) Kedves másik hozzászólók ! Tényleg azt hiszitek ha nagy értékű dolgot vásároltok a párotoknak, azzal tettetek érte bármit is ? Csalódást kell hogy okozzak : semmit sem tettetek értük, sőt ellenkezőleg : manipulálni akartátok őket, lekötelezni akartátok őket, és higgyétek el, ez nekik nem csak fájdalmat okoz hosszútávon. Ha igazán tenni akartok a párotokért, akkor törődjetek velük, figyeljetek rájuk,támogassátok őket mindenben, szeressétek őket és ne úgy mint a sutyi antiférfiak akik legfeljebb hülye "valóság" show -kban való szereplésre "sem" alkalmasak. Vagy igazán nagyot akartok tenni értük ? Hát akkor engedjétek őket szabadon, ezért lesznek a leghálásabbak, és talán lesz esélyetek az igazi jutalomra :)
14/17 anonim válasza:
Harcikacsa: Arra gondoltam, hogy például a barátaimmal sokkal ritkábban találkoztam a szabadidőmben.
15/17 Harcikacsa válasza:
Tény, hogy ebben van igazság :) Hiszen egy kapcsolat csak akkor életképes, ha mindkét fél megadja a másiknak a szabadságot, és nem elvárásokat támaszt felé. Néha , szakmai ártalomból megnézek néhány társkereső oldalt, csak hogy ki tudjam elemezni. Meglepően sok oldal használja az elvárás kifejezést, szerintem viszont ennek a kifejezésnek egy kapcsolatban nincs relevanciája sokkal inkább egy álláshirdetésben :) A kölcsönös törődés és támogatás, a kölcsönös érdeklődés az alapja egy jó párkapcsolatnak.
16/17 anonim válasza:
amikor a mekiben voltunk neki adtam az utolsó sültkrumplimat és nagyon örült neki:D
17/17 anonim válasza:
Hát attól függ, milyen szempontból nézzük.
Pl. már vesztem össze a szüleimmel miatta, pedig nem szeretek velük vitatkozni, veszekedni, mert úgyis azt hajtogatják, hogy nekik van igazuk, szóval felesleges. De ha őt bántják, akkor én karmolok (és nem, nem jogosan bántják, nem naplopó, nem rosszfiú, van életcélja, rendes)
De pl. segítettem már ki az én minimális pénzemből is őt, amikor önhibáján kívül megszorult, pedig ő dolgozik, én meg akkor egyetemista voltam kb. nemlétező ösztöndíjjal és nem fizető gyakornoksággal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!