Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Sokkoló vagy teljesen elfogadh...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sokkoló vagy teljesen elfogadható dolog a mai világban ez a kijelentés?

Figyelt kérdés
Nem árulom el melyik fél vagyok, ezért E/3-ban írok. Adott egy lány, aki bár heteroszexuális, nem idegenkedik a nőktöl, nyitott, mindössze a szexet nem tudja elképzelni az azonos nemmel, nem érzett még szerelmet más csaj iránt. Évek óta párja egy zárkózott, nőktől kissé tartó, de fülig szerelmes férfi. A lánynak van egy barátnője, aki valóban egy tisztességes, önzetlen ember, és feltétel nélkül bízik benne. A fiú jó kapcsolatot ápol vele, szereti a társaságát. Sokszor mennek hármasban közös programokra, amik mindig nevetésbe torkollanak. A lány egyik nap a fiú elé áll és kijelenti, hogy belemenne, hogy hárman járjanak, mert a lányt szinte testvérként kezeli, a fiúba meg szerelmes, és szerinte bármilyen furán hangzik, el tudja képzelni, hogy ebből lehet egy harmonikus, működő kapcsolat lehet, és a barátnő nagyon jó hatással lenne a kapcsolatra, az életükre. Persze ez elméleti dolog, mivel a fiú és a barátnő is ellene van. De a fiú kicsit megrendült ezek hallatán, mivel konzervatív. Szerintetek normális dolog ez, szélsőséges esetben működhetne?
2014. márc. 21. 14:04
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Technikai kérdés: dugni is hármasban fognak?
2014. márc. 21. 14:07
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
A "párkapcsolat" szóban is benne van, hogy PÁR, azaz 2 ember. 3 ember nem lehet együtt egy párkapcsolatban, biztos vagyok benne, hogy ez hosszútávon befuccsolna. Max 1 hármas szexet lehetne összehozni, de az is biztos kihatással lenne a későbbiekben, ami nem biztos, sőt tuti h nem lenne pozitív.
2014. márc. 21. 14:07
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Én ismerek egy srácot aki így volt, mondjuk ő nem volt visszahúzódó. Évekig működött a dolog. Hány évesek vagytok?
2014. márc. 21. 14:09
 4/8 A kérdező kommentje:
A lány 19, a fiú 21, 6 éve vannak együtt.
2014. márc. 21. 14:11
 5/8 anonim ***** válasza:

Tudom nem válasz, de ez annyira ide illik:

https://www.youtube.com/watch?v=KgkBWZXVLyk

:D

2014. márc. 21. 14:18
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Ez a csaj nem normális...

Szerintem ez van.

Kicsit bővebben Nagyon nem normális.

2014. márc. 21. 14:21
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

1. Te a lány vagy.

2. A lány nem heteroszexuális. Vagy ha nem tudja elképzelni a szexet azonos neművel, akkor mit csinálna a hármas felállásban? Csak osztozna a zárkózott pasin?

3. Szerintem nem normális. Biztos vannak olyan emberek, ahol ez működik, de a leírás alapján ezek nem ti vagytok.

2014. márc. 21. 14:53
 8/8 anonim válasza:

"De a fiú kicsit megrendült ezek hallatán, mivel konzervatív." "Persze ez elméleti dolog, mivel a fiú és a barátnő is ellene van."

Fő érveim, tessék. Szerintem, hangsúlyozom szerintem egy ilyen kapcsolat max. úgy működhetne, ha a kapcsolatba lépés előtt testi-lelki jóbarátok lennének a felek. Nekem nem ez jött le.

A párod egyébként eléggé jogosan rendült meg. Én eléggé nyitott személynek tartom magam, s nem is ott van a gond. Hanem ott, hogy ezt a kérést mennyire félre lehet értelmezni. Általában elvárt, hogy a barátnőd csak utánad epedjen (lelkileg legalábbis, ki hogy képzeli). Normális férfi is találhatja a kérésed megdöbbentőnek.

Tanács: a lány mondja el a többieknek, hogy hogy képzeli a mindennapokban ezt a helyzetet és elégedjen meg azzal, amit a kettő ember külön nyújtani tud. Hagyj időt, de ne várj csodát.

Én ugyan belátom, hogy hol van a szépség a hármas kapcsolatban (ie. ha te nem is vagy épp velük, ők támogatni tudják egymást; jól egészíti ki a három ember egymást; stb), DE nem móka, ha nem akarja mindenki egyformán.

2014. márc. 21. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!