Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokkoló vagy teljesen elfogadható dolog a mai világban ez a kijelentés?
Ez a csaj nem normális...
Szerintem ez van.
Kicsit bővebben Nagyon nem normális.
1. Te a lány vagy.
2. A lány nem heteroszexuális. Vagy ha nem tudja elképzelni a szexet azonos neművel, akkor mit csinálna a hármas felállásban? Csak osztozna a zárkózott pasin?
3. Szerintem nem normális. Biztos vannak olyan emberek, ahol ez működik, de a leírás alapján ezek nem ti vagytok.
"De a fiú kicsit megrendült ezek hallatán, mivel konzervatív." "Persze ez elméleti dolog, mivel a fiú és a barátnő is ellene van."
Fő érveim, tessék. Szerintem, hangsúlyozom szerintem egy ilyen kapcsolat max. úgy működhetne, ha a kapcsolatba lépés előtt testi-lelki jóbarátok lennének a felek. Nekem nem ez jött le.
A párod egyébként eléggé jogosan rendült meg. Én eléggé nyitott személynek tartom magam, s nem is ott van a gond. Hanem ott, hogy ezt a kérést mennyire félre lehet értelmezni. Általában elvárt, hogy a barátnőd csak utánad epedjen (lelkileg legalábbis, ki hogy képzeli). Normális férfi is találhatja a kérésed megdöbbentőnek.
Tanács: a lány mondja el a többieknek, hogy hogy képzeli a mindennapokban ezt a helyzetet és elégedjen meg azzal, amit a kettő ember külön nyújtani tud. Hagyj időt, de ne várj csodát.
Én ugyan belátom, hogy hol van a szépség a hármas kapcsolatban (ie. ha te nem is vagy épp velük, ők támogatni tudják egymást; jól egészíti ki a három ember egymást; stb), DE nem móka, ha nem akarja mindenki egyformán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!