Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy fiú azt mondja hogy "szeretlek", akár élőben akár üzenetben, vagy szivet küld üzenetben, de én még mindig haragszok rá, mit kell reagálni?
Figyelt kérdés
vissza kell mondtani neki hogy "énis téged", vagy vissza kell neki küldeni a szivet? Hogy kell ilyenkor reagálni?2014. márc. 18. 19:17
2/12 anonim válasza:
Az nagyban függ attól, miért haragszol.
3/12 anonim válasza:
Ne azt tedd amit tenned kell amit elvárná
nak.
Légy őszinte, tedd azt amit tényleg érzel. Ha nem szereted ne írj neki olyat.
4/12 anonim válasza:
Olyankor azt kell írni, hogy holnap viszem a sört Jani!
5/12 A kérdező kommentje:
én tényleg szeretem őt!
De iszonyatosan dühös vagyok rá, lehet h apróság, lehet hogy én vagyok túl érzékeny, de rosszul esett valami, és ezt ő is tudja. És nem tudom, mit reagáljak rá, félek hogy ha visszamondom neki, már azt hiszi hogy ezzel kiengesztelt. :( pedig nem! :(
2014. márc. 18. 19:22
6/12 anonim válasza:
írjad,h dühös vagy,de szereted:)
7/12 anonim válasza:
*persze,ha nem akarod lezárni vele a dolgokaT:)
8/12 anonim válasza:
Ugyanígy vagyok a barátnőmmel.. tudom hogy haragszik.. és magamnak sosem bocsáltom meg mert igazán megbántottam. Pedig nagyon szeretett. Már szakított velem, de futok utána, mert tudom milyen..
9/12 anonim válasza:
ne írd vissza, mert akkor azt hiszi, rendben vagyunk. vagy megírhatod, hogy te is, DE...
10/12 anonim válasza:
Ez nagyban függ atóól is, hogy min vesztetek össze és própált-e már tenni valamit annak érdekében, hogy kiengeszteljen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!