Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valamit még érzek iránta. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
(TÁVKAPCSOLAT!) Én egy 13 éves lány vagyok.Van egy fiú (18), akivel majdnem 1 éven keresztül együtt voltunk és kb. 1 hónapja jött el az a pont hogy elegem lett a folyamatos veszekedésekből, egyfolytában féltékenykedett, sokszor volt amikor megbántott, meg én is őt, és mind a ketten szarul éreztük magunkat. Benne folyamatosan feléled az a gondolat amit tettem vele, hogy amikor közte és más között kellett választanom akkor mást választottam de nagyon megbántam és visszafogadott, igaz, megviselte. Amikor szakítottam vele azután nemsokkal a fejemhez vágott egy csomó dolgot, de tegnap bocsánatot kért, és azt írta ostobának érzi magát. Kérdezte hogy jól vagyok-e és látszott rajta hogy nagyon megbánta azt hogy megbántott, a bocsánatomért esedezik. Már megfenyegettem hogy letiltom, ezután már nem is írt sehol, csak azt hogy örökké várni fog rám.. De én is szeretem őt, csak próbálom elrejteni az érzéseimet és nem rá gondolni mert nagyon hiányzik.. kérlek.. segítsetek, mit tegyek?2014. márc. 17. 22:01
1/5 anonim 

válasza:

13 éves...13. És 18 éves srác. Elég volt eddig olvasni. Örülök, hogy a 14 éves húgom nem ilyen...
..
2/5 anonim 

válasza:

Távkapcsolatról van szó, a kérdező és a fiatalember nyilván az interneten szoktak társalogni.
Szerintem beszélgess vele szimplán barátként, nyitva hagyva mindkettőtök előtt a lehetőséget a másokkal való ismerkedésre. Ha pedig néhány évvel később még mindig megértitek egymást, akkor lehet szó egy felnőttebb, felelősségteljesebb kapcsolatról. Addig viszont még neked is, és úgy tűnik, neki is sok tapasztalatot kell gyűjtenie. Nem feltétlenül a szerelem, de a kommunikáció terén mindenképpen.
3/5 anonim 

válasza:

Szerintem a kórkülömbség itt a baj, ő rád még kislányként tekint aki éli az életét ezért nem bízik meg benned, én azt ajánlom hogy próbáljátok meg egymás nélkül élni az életet (szakítsatok). De ez csak egy tanács nem muszáj megfogadni (saját vélemény). Gondolkozz és dönts.
4/5 A kérdező kommentje:
1#-es: Nem kommentálom.
2#-es: Köszönöm. Ment a zöld. Lehet tényleg ez lenne a szolid megoldás.. :/
2014. márc. 17. 22:12
5/5 A kérdező kommentje:
Szerintem ez a fiú nagyon önbizalomhiányos lehet, és van egy olyan érzésem, hogy csak arra vár hogy elfogadd őt. A lelki sérüléseinek van alapja, de ha így is utánad fut akkor tényleg nagyon szeret téged. Lehet hogy elég idiótának is érzi magát azért amit tett. Tényleg adjatok egymásnak időt, hogy tapasztalatot gyűjtsetek.
2014. ápr. 11. 19:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!