Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Vajon mit gondolhat rólam?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon mit gondolhat rólam? Szeret még?

Figyelt kérdés
Exemmel 1 hónapja szakítottunk, mindketten hibáztunk a kapcsolatunkban. Sokat veszekedtünk, és rengetegszer álltunk a szélén az egésznek, végül szakítottunk, vagyis inkább ő. Ez nekem nagyon fájt, és mivel féltékeny voltam, ettől féltem is. Nagyon sok dolgot a fejéhez vágtam szakításnál, mert azt mondta nem szeret. Ennek ellenére azt látom hogy csak megjátssza magát hogy nem szeret, és mostanában Ask.fm-en tesz fel kérdéseket névtelenül vele kapcsolatban, majd amikor rákérdeztem akkor tagadta, és azt mondta leszar engem. Vajon mit gondolhat rólam? Szeret még? Mert én még nagyon szeretem őt. 18/F 14/L

2014. márc. 17. 00:30
 1/2 anonim ***** válasza:
Hát figyelj, ha azt mondja hogy leszar téged akkor mégis mit vársz? Szard le te is. Aztán majd kiderül hogy tényleg kamuzott-e. Ha azt látná hogy te is leszarod akkor lehet megjönne az esze. De ha tényleg leszar és nem kamuzik, akkor kár agyalnod rajta.
2014. márc. 17. 01:00
 2/2 anonim ***** válasza:
menj el hozzá és cseszd meg!imádni fogja!:D
2014. márc. 17. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!