Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Féltékeny vagyok mert úgy érzem, hogy a barátnőm más fiút is szeret rajtam kívül Miért van az, hogy bejön neki a fiú? Alább láthatóak a következtetések
Szóval :
Bnőm egyik nap azt álmodta,hogy összejött az egyik haverommal akivel ő is nagyon jóban van
A moziban mikor néztük a 300 2.részét és mikor kimentünk a moziból utána azt mondta ,hogy a filmben a szexjelenetnél az a haverom jutott eszébe,hogy olyan mintha az a haverom lett volna ott
Mikor megbántja ez a haverom akkor mindig megsíratja
egy közös lánybarátunkkal most nagyon jóban van ez a haverunk és azt mondta bnőm,hogy ő nem szeretné ha összejönnének mert,hogy az nem lenne jó meg név szerint mnodta,hogy Szeretem ...ot nem tudom,hogy úgy mondta e,hogy csak barátként
Régebben olyat is mondott már a srácnak,hogy lesmárolja miközben én is ott voltam de elvileg csak az miatt,hogy mesértse a haveromat mivel,hogy neki most nincs barátnője
Volt,hogy heccből azt mondta nekem,hogy ő meg elkezd kavarni ezzel a sráccal
Ez a haverom folyton felhívja a csajomat
Vmint kérdezi sokszor barátnőm,hgoy bejön e a fiúnak,hogy ennyire keresi
A múltkori kérdése pedig ez volt,hogy összejött volna e vele a srác ha nem lett volna akkor barátja
Ja igen furcsa,hogy velem még nem akar lefeküdni de ezzel a haverommal meg az az érzésem,hogy szívesen csinálná
Kérlek Segítsetek mondjátok meg,hogy mitévő legyek ezek után
Tudom bíznom kellene benne de vhogy nem tudok
"lesmárolja miközben én is ott voltam de elvileg csak az miatt,hogy mesértse a haveromat mivel,hogy neki most nincs barátnője "
Marha nagy sértés ez! :D Ez igen!:D
Nézd, szerintem hagyd a fenébe ezt a lányt. A vak is látja, hogy te csak pótkerék vagy ebben az autóban. Sajnálom. Keress értelmesebb lányt, aki értékel.
Én biztosan lelépnék szó nélkül egy ilyen helyzetből, a büszkeségem nagyobb.
Pfff... Ez a csaj eléggé tesz rád ha ilyeneket csinál. Én sajnállak, nagyon rossz érzés lehet... :(
Mondd el neki, hogy ez mennyire zavar, ha nem változtat, akkor hagyd el!!
szia
mindenképpen beszélned kellene a barátnőddel. A kapcsolatotoknak kölcsönös bizalomra kell épülnie, illetve minden titeket érintő kérdést meg kellene tudnotok beszélni. ez nagyon fontos, hogy alapvetően ne legyen kéréses hogy hogyan tervezitek a jövőt. Persze, az is fontos, hogy hány évesek vagytok és mióta vagytok együtt, de egy idő után már bizony őszintén el kell gondolkoznotok azon, hogy együtt képzelitek-e el a továbbiakat. Főleg, ha a testiség is már szóban forog, tudnotok kell, hogy valóban szerelem van-e mindkét fél részéről, és nagyon fontos, hogy őszinték legyetek egymáshoz. A szeretkezés akkor tud igazán csodálatos élmény lenni, hogy ha lelkileg is egy hullámhosszon vagytok és nincsen probléma a kommunikációval.
A féltékenység az egyik legveszélyesebb dolog egy kapcsolatban. Amíg ilyen a viszony kettőtök között, hogy egy ilyen történet megeshet, szerintem nem elég szoros a kötelék. Saját tapasztalatból mondom, hogy a barátommal rendszeresen hecceljük egymást oda-vissza más fiúkkal és lányokkal a baráti körünkből, de egy pillanatig sem gondoljuk komolyan. Tudnod kell, hogy a barátnőd Téged akar, és csak Téged, és neki is tudnia kell, hogy ez fordítva is igaz.
Ha az alapvető bizalom kiépül, megértitek egymás gondolatait, és érzéseit, a továbbiakban nem csak a féltékenységet, de rengeteg felesleges veszekedést megelőztök.
remélem, hogy meg tudjátok oldani, ha isten egymásnak teremtett benneteket, akkor sikerülni fog ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!