Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmi háromszög? Hosszabban lent.
Figyelt kérdés
A lenyeg az hogy van egy lany ismerosom akivel neha szoktunk beszelgetni aranyos lany stb, es meg mielott nem tudtam h a pasija elkezdtem beszelgetni egy sraccal. Joba lettunk meg minden es a pasi azt mondta, hogy ha nem lennr bnoje osszejonne velem. Na most, tegnap kimentem haverommal setalni es o is jott tok jol elhulyeskedtunk, aranyos volt nagyon es hat nekem is megtetszett. Aztan szoba jottek a baratnok es azt mondta a fiu h o mar nem boldog azzal a lannyal es h regen szerette de mar nem..es tegnap irt nekem h eddig is tetszettem neki, de most h tegnap egyutt voltunk megjobban megkedvelt es h most nem tudja mit csinaljon..meg h beszelni fog a baratnojevel errol. Szerintetek mit csinljak? Nem akarom szetugrasztani oket, meg nem hiszem h tudnek utana a lany szemebe nezni..de tenyleg tetszik o meg amugy is szakitana vele..es mar amugy is tobbszor is szakitottak mar..2014. márc. 15. 15:48
1/2 anonim válasza:
En ugy gondolom h ne csinalj semmit... Itt a pasi feladata donteni h mit akar.. Te csak varj. Meg szerintem a srac meg a lany nem feltetlen miattad fog szetmenni mert mint mondtad "mar nem olyan boldog vele"
2/2 A kérdező kommentje:
Es erre van valami szabaly h utana mennyi ido mulva lehetne 'rahajtani'? :') mert tenlyeg nem akarok rosszat a lanynak :/
2014. márc. 15. 15:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!