Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tudnék csinálni a párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tudnék csinálni a párom zaklatójával?

Figyelt kérdés

Pár hónapja egy 50-es pasi, beférkőzött a párom bizalmába, természetesen "csak" barátként. Sajnos én a munkám miatt, elég sokat vagyok távol. Mindenhova azzal a pasival megy, közös programok stb. Mondván nincs köztük semmi, csak azért megy azzal a pasival, mert nincs aki elkísérje. Mikor felvetettem a csajomnak a gyanúm, arra hivatkozott, hogy az a pasas korban az apja lehetne és nincs köztük semmi, csak barátok.

Csak hogy ezzel még nincs vége a történetnek. Amikor együtt vannak és mi utána beszélünk telefonon, utána párommal mindig jól összeveszünk, mert szerinte neki nem vagyok elég jó meg ilyenek. De megfigyeltem, ez csak akkor van, mikor azzal a pasival van együtt. Amúgy meg jól kijövünk. Szerintem az a vénember hangolja ellenem a nőmet, mert el akarja szeretni.

Mit tudnék vele csinálni? Nyilván a legegyszerűbb megoldás az lenne, ha megkeresném és szétvágnám az arcét. De ha megütöm, annak következményei vannak és nekem meg nincs kedvem rendőrségre járni emiatt.

Létezik valami jó megoldás?

2014. febr. 16. 15:19
 1/5 anonim ***** válasza:

"ha megkeresném és szétvágnám az arcét. "

Biztos ez lenne a megoldás....

Inkább vágd ki a nődet, ha nem tisztel téged. Mert nem tisztel az által, hogy míg te melózól, ő egy másik emberrel lóg. Még ha nő lenne, akkor nem szólnék....

2014. febr. 16. 15:21
 2/5 anonim ***** válasza:
nem értem ha ő mással ellófrál és nem tisztel miért vagy még vele jöjjö akkor össze az 50éves palival..
2014. febr. 16. 15:24
 3/5 anonim ***** válasza:
nincs itt egyetlen zaklató sem! ez csak téged zavar, te meg nem vagy senki :)))
 4/5 anonim ***** válasza:

Osztom az első véleményét.

Hazamész, úgy alávágsz a nődnek, hogy egy életre ne felejtse el azt a dugást és azután kivágod mint macskát szarni, mehet isten hírével, ha nem vagy neki elég jó...

5/5 anonim ***** válasza:

És itt hol van a zaklató?

Csak én nem találtam zaklatót ebben a történetben?

2014. febr. 16. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!