Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan nagy baj az ha, gyerekes a viselkedésem?
27 éves vagyok és szakított velem a 16 éves barátnőm.Azzal az indokkal hogy túlságosan gyerekes vagyok,nincs bennem ambíció és hogy,ilyen felfogással mindig csak egy eladó maradok.
Lányok miért baj az,hogy vidám természetű vagyok, szeretek sokat nevetni és nem vágyok magasabb beosztásra?
Egy disznóölés nem mindenkinek szép látvány, ne lepődj meg ha nem akart veled elmenni (félreértés ne essék, én bírom a nyers hús látványát, sőt, éhes is leszek tőle... biztos valami ragadozó voltam előző életemben).
Egyébként valahol tényleg a hozzáállásoddal lehet a probléma. Oké, hogy szeretsz élni, meg poénra veszed az életet, de gyerekes ne legyél, mert mint azt már előttem le is írták, k*va ciki ha egy 16 éves kiscsaj tart gyerekesnek.
Én 18 évesen találkoztam össze a barátommal, ő akkor 26 volt, szóval a korkülönbség nálunk is elég nagy. Az elején féltem is hogy majd egy idő után szétmegyünk mert nem vagyok elég érett hozzá. Szerencsére ez eddig még nem történt meg :) Viszont ha félrészegen szedsz össze kislányokat a bulikban akkor ne is várd el hogy komolyan vegyenek, de azt sem, hogy sokáig melletted maradjon bárki is.
Találd meg az arany középutat a komolyság és a komolytalanság között, és vedd észre, hogy mikor melyikre van szükség.
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!