Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék hogy végre elfelejtsem őt? (lent)
Az ekezetekert elore elnezest kerek !
Nos , a tortenet ott kezdodik, hogy megismertem tavaly nyaron egy fiut ..,8ev van koztunk. ...megtetszettunk egymasnak , elcsabitott ..., lefekudtunk ..., tudta jol ,hogy en tobbet szeretnek tole mint szex ,vegig ugy allt hozzam mintha koztunk barmi komolyabb is lehetne , olyanokat mondott ,ugy viselkedett velem mikor egyutt voltunk ...fel evig tartott ez az egesz dolog , hogy en hetente atjartam hozza rendszeresen.Nagyon jol ereztuk magunkat mindig ,annyi kozos volt bennunk, annyira jol kijottunk egymassal, hogy az mar szinte hihetetlen.
Majd fel ev utan bejelentette h tul fiatal vagyok hozza, es olyan part keres maga melle akivel mar komolyabban tervez.Megszakitotta velem a kapcsolatot , mondta hogy tobbet ne beszeljunk stb
Ez mar tobb mint 4honapja volt , egyszeruen nem birom kiverni a fejembol , mas fiura ra sem birok nezni ,szamomra o annyira tokeletes volt hogy nem igaz :/
Megis mit tehetnek ? Eselyem nincs hogy megszerezzem ot , azota mar baratnoje van..
Mikor talalkozom vele egyfolytaban a szemembe nez , nem ertem ot ...mit jelenthet?Vajon szokott ram gondolni neha ? :s
Ne haragudjatok ha valamit benan irtam es nem ertheto , igyekeztem
A valaszokat pedig varom , barmilyen segitseg johet :)
Jaa , es 18eves vagyok
Pontosan ez lehetett ..:D
nem 14eves vagyok , es agyilag sem tartom magam annak :)
Altalaban szuleim es mas sem szokott beleszolni az ilyen dolgaimba ,szoval :/
18evesen pedig nehogy mar ne foglalkozhassak a 20eves korosztallyal :o
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!