Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ezt már nem tudom hova tenni....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt már nem tudom hova tenni. Szerintetek ezt miért csinálja?

Figyelt kérdés

Van egy srác,akit nagyon szeretek. Féléve nagyon szerelmes volt belém és én is,de végül azt mondta,hogy neki ez nem menne.(Van egy kisebb táv közöttünk). Akkor hagytuk egymást,de folyamatosan megkerestek a haverjai olyan dumával,hogy Ő mondta nekik hogy keressenek meg mert milyen jó csaj vagyok stbstb. 1-2hónapja megint elkezdtem vele beszélgetni,találkoztunk,smároltunk. Olyan volt,mint régen,de nem vártam tőle többet és nem is lett. Elég mélyponton van most és megint nem beszélünk,mert úgy érzem Ő nem akar. Közbe alakultak más sráccal is a dolgok,úgy éreztem ideje lesz elfelejteni. Erre a múlthéten dolgoztam és volt pár nem fogadott hívásom,visszahívtam erre az egyik (42éves!) munkatársa volt,hogy Ő adta meg neki a számomat és hogy megakar ismerni meg találkozzunk,persze mondtam neki,hogy hagyjon a hülyeségeivel, 18 évesen majd pont egy 42 évessel fogok találkozni? Aztán felhívtam a srácot,hogy hogy gondolja hogy idegeneknek adja meg a számomat... és egyből azt kérdezte,hogy tényleg van-e valakim stb. Azután néha beszéltem vele,de megint úgy tűnt,hogy nem akar semmit szóval hagytam. Tegnap előtt bejelölt egy srác aki az egyik haverja,majd pár órára rá visszavonta a jelölést... Meg rám írt az egyik közös ismerősünk,hogy mutatta neki amit beszéltünk...

Na mindegy is.

Igazából én azt nem értem,hogy miért beszél meg ajánlgat fel mindenkinek akiket én nem is ismerek?! Fogalmam sincs mit akar ezzel elérni vagy hogy egyáltalán jelent-e valamit.

L/18 , F/21

2014. márc. 9. 13:04
 1/2 anonim ***** válasza:
Hagyd a p--csába! Még is mit vársz?? Ha akar valamit, mondja meg. Minek szórakozik ennyi ideje? Szerintem tök gáz, nem tudom miért ajánlgat mindenkinek, talán csak szimplán egy barom, és néha beszél a haverjainak a jó csajokról... Ez kell neked? Én tuti ignorálnám.
2014. márc. 9. 13:18
 2/2 anonim ***** válasza:

Soha többet ne foglalkozz vele, akármit is mond, vagy a haverjai akármit is mondanak. Tégy úgy, mintha nem is létezne, ne válaszolj sem neki sem a barátainak. Ha okostelód van, tiltsd le a számát és az esetleges haverjaiét is. Ha mégis felhív valami haverja, mondd meg a tagnak, hogy téged nem érdekel sem a haverja sem ő, úgyhogy ne hívogasson többet.

Keress valakit magadnak.

Ez a fiú nem százas, csak szórakozik veled.

2014. márc. 9. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!