Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után van esély újra?
Figyelt kérdés
2 év után szakított a barátnőm, hogy önző és bunkó voltam, amit megbántam, bocsánatot kértem, többször is. Meg is változnék miatta, de folyton azt mondja, hogy nem akarom újra kezdeni akkor se ha megváltozol. Mennyit számít egy nő szava? Mit kéne tenni, hogy visszahódítsam? Nem akarok továbblépni és nem akarok senki mással együtt lenni. Negatív véleményezők kíméljenek.2014. márc. 8. 16:32
1/2 anonim válasza:
hogy őszinte legyek ha elég határozott személyiség akkor nem nagyon van rá esély hogy ujra :( én tapasztaltam már hogy a nők eléggé határozott lények... ha nem is sokesetben de párkapcsolatok terén... ezek szerit bár nemtudom mennyi idő telt el a szakítás óta ugyanis attól függ hogy még érezhete valamit ha nincs érzelem akkor már ez a hajó elment. ha viszont van érzelem akkor amaguk módján megbocsáltanak :) de az első esetben komolyan mondom hogy nincs uj lehetőség és kész el kell fogadni....
2/2 anonim válasza:
Gondolom oka van rá, hogy szakított veled. Ezt sajnos már benézted, lépj tovább és hagyd őt elmenni, hogy neki jobb legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!