Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Egy fiút mivel lehet az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy fiút mivel lehet az ujjunk köré csavarni?

Figyelt kérdés
Mi az ami tetszik a fiúknak? Mi az amit szeretnek a fiúk? Mi az a dolog amivel be tudnék vágódni egy oltári helyes pasinál? Mit vigyek neki a szülinapjára? Ha segít bika ;) SEGÍTSÉÉG!! <3

2014. márc. 5. 20:30
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
#9: Mijaza passzimista? Egyébként meg ez egyáltalán nem pesszimizmus, csak a jóképű pasik rendszerint bárkit megkapnak és megkaphatnak, a legtöbbjük él is ezzel a lehetőséggel (vagy visszaél), ezért még örül is annak, ha körbeugrálják.
2014. márc. 5. 20:40
 12/15 anonim ***** válasza:
11# ne legyél irigy rájuk, én bízok benne hogy neked is összejön majd valaki^^
2014. márc. 5. 20:42
 13/15 anonim ***** válasza:
Nem vagyok irigy, amúgy meg már rég nem görcsölök rá az egészre, nagyrészt feladtam már a küzdelmet, ők meg azt csinálnak, amit akarnak, csak tudom, hogy a lányok/nők többsége is felszínes, beképzelt akárki, akiknek kb. ennyi fontos.
2014. márc. 5. 20:44
 14/15 Szergej55 ***** válasza:
Nevezd át magad. A kaka jó lesz. :D
2014. márc. 5. 20:51
 15/15 anonim ***** válasza:
Minden fiúnak más tetszik és kész.Ezt egy nem fogja elmondani mert az csak ő.
2014. okt. 9. 21:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!