Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 1 ev utan. Mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

1 ev utan. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Szoval az a helyzet hogy en 17/F vagyok, akirol szo van az 13/L. Tudom mar szarul kezdodik, de ez van. 1 Evvel ezelott neten ismerkedtunk ossze, eleinte nagyon idegenkedtunk egymastol, de idovel egyre jobban megbiztam benne es o is bennem. Rengeteg dolgot beszeltunk meg egyutt es kesobb teljesen osszeszoktunk, olyannyira, hogy nem birtuk egymas nelkul ki.. es egy nap mind a ketten szerelmet vallottunk egymasnak. Sajnos akkor meg nem talalkoztunk szemelyesen pedig nagyon szerettunk volna, csak o kulfoldon lakik. Meg tavaly nyaron sajnos lelepett egy sraccal mondvan o kozelebb van, ennek ellenere nyaron talalkozni akart velem, de en csalodott voltam, es teljesen osszetort. 3 honapig (teljes nyar) ritkan beszeltunk de amikor osszejott a sraccal akkor azt mondta hogy lenne eselyem, meg nagyon nem akart osszetorni. En masnap megbocsaltottam neki hogy ne erezze magat szarul meg vegulis szerettem, a hagytam hogy azt tegye amit jonak lat. Osszel szakitott a baratjaval es elmeselte hogy terrorban tartotta a srac, felt hogy mi lesz ha szakit vele mert utolag derult ki hogy bunozo, o pedig felt hogy tonkreteszi. Szoval osszel visszafogadtam es talalkoztunk is ketszer es nagyon szerettuk egymast igaz elotte volt egy veszekedes, amit en csinaltam feltekenysegbol de hat egyszer elhagyott.. azon a ket napon nagyon bedobtam magam hogy jol erezze magat (sosem volt meg baratnom, tole kaptam az elso csokomat) es ugy valtunk el hogy aprilisban talkozunk. Itt jon meg csak a neheze. Mivel neki nagyon nehez az elete (csaladi gondok, onbizalom es szeretethiany) ugy ereztem mar nyar elott hogy vele kell lennem es tamogatnom a nehez idokben, akkor is, amikor senkihez nem tud fordulni. Sajnos eleg sokat veszekedtunk telen, amiatt is, mert en mig szerettem volna neki segiteni, es valahogy talpraallitottam lelkileg (leszoktattam a cigirol, veszelyesen depresszios kategoria) addig en leepultem a mult miatt, csaladdal osszevesztem, suliban nagyon kuszobon vagyok stb. es karacsony elott ismet osszetorte a szivem, szilveszterkor veszekedtunk stb. voltak olyan pillanatok is amikor csak egymase voltunk es semmi es senki mas nem boldogitott minket csak mi kettonk. Nemreg viszont kijelentette hogy nem megy neki a tavkapcsolat es kiszeretett belolem. Ezt meg bovithetnem azzal hogy nem lattam rajta megbanast a tetteiert, nem kaptam meg tole a kello odafigyelest es meg sorolhatnam. Ugy erzem en ebben az egeszben kemeny papucs voltam, es csak kihasznalt. De ugy erzem hogy meg szuksege lesz ram bar ebbe mind lelkileg mind mashogy beleroppannek. Amugy mar letiltott. Kerdes.. mit tegyek?

2014. márc. 2. 20:39
 1/6 anonim ***** válasza:

Olyan lányt szeretsz, aki 13 évesen egy bűnözővel járt? o_O

Tényleg nagyon rosszak lehetnek a körülményei, ami miatt sajnálom is. Ennek a lánynak rengeteg segítségre lenne szüksége. Ez azonban NEM foglalja magában azt, hogy téged kihasználjon! Márpedig ezt tette.

Megértelek annyiban, hogy én is olyan vagyok, aki "meg akarja menteni" az embereket. Nem tudom, hogyan segíthetnél rajta anélkül, hogy te bele ne roppannál - ezért azt javaslom, a saját érdekedben szakítsd meg vele a kapcsolatot! Bár látom, ezt ő már megtette. Próbálj kiszeretni belőle, különben az lesz, hogy bármi baja van, téged fog ugráltatni - igaz, letiltott, de ha arról van szó, megint megy majd hozzád panaszkodni. Akármennyire is sajnálod és szereted, ne hagyd magad!

2014. márc. 2. 21:20
 2/6 A kérdező kommentje:
Igen, szeretem, mert elhiszem neki hogy nem akarta a kapcsolatot, holott anno azt mondta ot szereti, mert mellette volt. Kicsit problemas, de senki nem mondta h konnyu lesz.. magamat probalom helyreallitani es keszen allni arra hogy ismet befogadjam.
2014. márc. 2. 21:50
 3/6 anonim ***** válasza:
Jaj :-S Ne tedd! Segíts neki, ha tudsz, és ha vevő rá - tisztes távolból. De NE fogadd vissza! Ő nem lesz hűséges, szerető barátnőd.
2014. márc. 2. 22:00
 4/6 A kérdező kommentje:
Nagyon de nagyon megegyezunk. A gondolataink is egyek, es benne van a pakliban hogy elfojtja az erzeseit. Jo, o is ott volt neha amikor kellett valaki, de erezhetoen nem figyelt annyira ram. Mar 18 eves lettem am 2 hete es "ajandekba" bevallotta hogy ugy is vonzodik hozzam de kesobb akarja ezzel en nem szalltam vitaba vele. Csak utana meg varta hogy arrol is beszeljek vele, mert tetszik neki. Amugy van egy par fiubaratja is ami megint engem roncsol. Regebben arrol is szo volt hogy nem akar elengedni soha mert nagyon fontos vagyok neki.. sok verset irtam neki meg rajzoltam kepeket is enekeltem neki skypeon, de mar laptopom sincs miatta.Gepfuggo vagyok, de azt is bedobtam a daraloba erte. Mindkettonk fejebe megfordult mar az ongyilkossag. Nagyon szar a helyzet.
2014. márc. 2. 22:29
 5/6 anonim ***** válasza:

Miért teszed ezt? :-S Megértem, hogy szereted a lányt, de vedd észre, hogy kihasznál téged! Nagyon tisztességtelenül viselkedik veled, visszaél a szerelmeddel. 13 évesen még lehet, hogy fel sem fogja, mit csinál.

Ha már mindenképpen kapcsolatban akarsz vele maradni, akkor is tarts távolságot! Mind szó szerinti értelemben, mind érzelmileg. Különben teljesen bedarál - ha ugyan még nem történt ez meg...

2014. márc. 3. 00:07
 6/6 A kérdező kommentje:
Megprobalom. Hatha igy jobban erzi magat. Nelkilem. Koszonom. :(
2014. márc. 3. 01:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!