Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1 ev utan. Mit tegyek?
Olyan lányt szeretsz, aki 13 évesen egy bűnözővel járt? o_O
Tényleg nagyon rosszak lehetnek a körülményei, ami miatt sajnálom is. Ennek a lánynak rengeteg segítségre lenne szüksége. Ez azonban NEM foglalja magában azt, hogy téged kihasználjon! Márpedig ezt tette.
Megértelek annyiban, hogy én is olyan vagyok, aki "meg akarja menteni" az embereket. Nem tudom, hogyan segíthetnél rajta anélkül, hogy te bele ne roppannál - ezért azt javaslom, a saját érdekedben szakítsd meg vele a kapcsolatot! Bár látom, ezt ő már megtette. Próbálj kiszeretni belőle, különben az lesz, hogy bármi baja van, téged fog ugráltatni - igaz, letiltott, de ha arról van szó, megint megy majd hozzád panaszkodni. Akármennyire is sajnálod és szereted, ne hagyd magad!
Miért teszed ezt? :-S Megértem, hogy szereted a lányt, de vedd észre, hogy kihasznál téged! Nagyon tisztességtelenül viselkedik veled, visszaél a szerelmeddel. 13 évesen még lehet, hogy fel sem fogja, mit csinál.
Ha már mindenképpen kapcsolatban akarsz vele maradni, akkor is tarts távolságot! Mind szó szerinti értelemben, mind érzelmileg. Különben teljesen bedarál - ha ugyan még nem történt ez meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!