Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy lesz barátságból szerelem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lesz barátságból szerelem?

Figyelt kérdés
Aki már járt úgy, hogy közeli barátság vált szerelemmé, hogyan jöttek össze? Mik voltak az előjelek?

2014. márc. 1. 21:39
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem mar volt olyan , es amit legelore eszre vettem hogy hosszu ideig neki sem volt baratja es nekem sem baratnom es igy lett kapcsolat belole :P
2014. márc. 1. 21:41
 2/5 anonim ***** válasza:

Sehogy, én ebben nem hiszek.

Ha nincs meg a szexuális izzás az első pillanattól kezdve, az nem jön meg később sem.

2014. márc. 1. 21:41
 3/5 anonim ***** válasza:
Én most elkezdtem barátkozni egy lánnyal (ő kezdeményezte), de nem tudom, mennyire fog menni ez, mert nagyon szimpatikus és elég csinos is. Korban is passzolunk és érti a hülye humorom is... félek, hogy belé fogok szeretni, de nagyon... :\
2014. márc. 1. 22:13
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem sikerült kilépni a barát zónából, de szerintem csak azért mert amikor barátok voltunk nagyon keveset találkoztunk. Mindent tudtunk egymásról, mert mindennap beszéltünk msn-en, facebookon, de a távolság miatt ritkán találkoztunk. Átlagosan évente 2x-3x. Aztán suli miatt ideköltözött és, ahogy rendszeresek lettek a találkozások összejöttünk. Bár szerelemnek sose mondjuk, de nagoyn jól működő kapcsolat. Állítom jobb mint a nagy szerelmeseké:D
2014. márc. 1. 23:18
 5/5 anonim ***** válasza:

Nekem volt. Először nem jött be a csaj annyira. Egyébként tök szép lány, meg minden, de valahogy mégsem. Aztán nagyon jóban lettünk, rengeteget hülyültünk. Kiderült, hogy nagyon jó arc! Mondjuk mi volt, hogy néha smároltunk, de közben mégis csak barátok voltunk, fura szitu.

Ami feltűnt, hogy az vettem észre, hogy féltékeny vagyok, ha más pasiknak ír, vagy flörtöl velük. Aztán rájöttem, hogy milyen sokszor jut eszembe napközben. Meg alig vártam, hogy lássam. Már a hibái, amit addig láttam, se zavartak. Magamnak se akartam bevallani, mert féltem, hogy visszautasít. Aztán komolyabban kavart egy palival. Rohadt szarul éreztem magam, úgy éreztem, hogy hagytam elveszni valami csodálatos kincset. Végül nem jöttek össze. Tetszett neki a srác, de odajött hozzám és elmondta, hogy nem érzi vele magát annyira jól, mint velem. Én meg kaptam az alkalmon és elmondtam neki, hogy bejön. Azóta együtt vagyunk és imádjuk egymást.

2014. márc. 7. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!