Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Valaki tud segíteni? (Részlet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki tud segíteni? (Részlet lent)

Figyelt kérdés

Üdv!

(Most megjegyzem csak értelmes választ kérnék.Akik csak "poénból vagy stb-ből írnak azokat megkérném ne írjanak semmit. Megértését köszönöm"

Azzal a problémával jönnék, hogy van egy lány. 9.be ismertem meg.Táborba ismertem meg.Nem sokkal később kiderült,hogy az osztálytársám. Össze ismerkedtem vele.Minden jól ment stb. De amikor randira hívtam akkor a válasza ez volt: "Én veled nem fogok járni akár mit is tehetsz nem fog megváltozni". (Külsőm mondhatni nem volt valami szép) Ő akkor inkább barátságra gondolt. Nos teltek az idők az alatt megváltoztam. Lefogytam felszedtem magamra némi izmot. Elkeztem beszélgetni a lánnyal.Van amikor beszél velem van amikor meg kinem állhat..De nem tudom mi fogott meg benne de szeretem a mai napig.(Ezt azért irtam ha valaki esetleg azt írná le hogy ez csak egy lány... Van itt a bolygón több millió lány..) Ezzel egy a baj.Ő nem akarja saját magának bevallani hogy szeret engem. Nem tudom miért. De érzem hogy szeret. Meg pl egyik nap is olyan volt hogy délelőtt hozám nem szólt de néztük egymást.Miközben mindenkihez tudod dumálni de hozzám nem...Amikor jött az utolsó óra akkor hirtelen elkezdett "ugy mond hozzám szólni". Mert általába haza szoktam kísérni. De ma nem kísértem haza mert nem tudom mi volt velem...De sokszor csinálja azt hogy "játszik" a hajával meg utolsó órán mint ha valamitől "parázot volna"Nem tudom mit tegyek szeretem őt nem akarom elhagyni.De ugyan akkor bevallani nem merem mert bennem van az hogy amit mondott régebben. (Okos, intelligens,érett lány)Nem tudom miért csinálja ezt.De érzem hogy szeret meg egyszer voltam vele színházba is akkor is éreztem azt az érzést.Amikor vele beszélgetni szeretnék akkor valami megfog bennem mert "ki akar törni a szívem, hogy mondjam el neki akár mi is lesz".Szerintetek most mit tegyek? Valami jó tanács? Még1szer merkérnélek titeket csak normális válast kérnék.

2014. febr. 28. 22:09
 1/2 anonim ***** válasza:

Lehet , hogy annyira szerelmes vagy , hogy azt hiszed ő is viszont érez... Szerintem mindenesetre elhívhatnád és elmondhatnád érzéseidet és rákérdezhetnél...

F/18

2014. febr. 28. 22:14
 2/2 anonim ***** válasza:

Írj helyesen. Nem poénból írom. Egy friss felmérés szerint a nők által az öt legkedveltebb dolog(belső tulajdonságok):

1) Udvariasság

2) Önzetlenség, jószívűség

3) Odafigyelési kézség

4) Önkifejezés(ebbe tartozik bele a helyesírás és a helyes szóhasználat is)

5) Bajtársiasság

Ha meg okos és intelligens lány, akkor pláne.

2014. febr. 28. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!