Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti melyik fiút választanátok?
Figyelt kérdés
A.
Kedves, segítőkész fiú, átlagos termetű kicsit depressziós hajlamú, de mindent megad neked. Nagyon tetszik neked, és te is tetszel neki.
B.
Másokkal kissé durva, de veled nagyon kedves. Megvéd, ha bántanak, vagy piszkálnak. Azonos az ízlésetek (játékok, zenék, stb.) és összeilletek, tetszel neki.
A vagy B fiú?
2014. febr. 28. 15:07
1/20 anonim válasza:
A farok és egzisztencia méret kimaradt.
2/20 A kérdező kommentje:
Tessék:
farokméret
A - közepes
B - nagy
egzisztencia
A - nagyon sok píz
B - még több píz
2014. febr. 28. 15:11
3/20 anonim válasza:
mindenképpen B
az A nem jöhet szóba nálam, mert nem bírom a depis embereket, pláne nem fiúban
4/20 anonim válasza:
C.
Szretem, ő is szeret, intelligens, megvéd, kedves, osztozik az örömömben, bánatomban. Stb,stb,stb...
De amúgy A.
6/20 anonim válasza:
én ennyiből nem tudnék választani. a depressziós emberektől kivagyok. az se jobb ha durva, de ha velem normális akkor nem érdekes. talán a B de ezek a tulajdonságok kevesek.
7/20 anonim válasza:
Attól is függ te milyen jellem vagy? Ha pörgős, akkor B neked való. Ha csendesebb csaj vagy, akkor inkább A.
8/20 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :) Ment a zöld pacsi
2014. febr. 28. 15:14
9/20 A kérdező kommentje:
7-es, tényleg sokat segítettél, igazad van
2014. febr. 28. 15:15
10/20 anonim válasza:
Ha ennyiből lehet választani, inkább egyedül maradok.. Az A-t azért nem mert nem szeretem a depressziós, folyton rossz kedvű embereket, a B-t meg azért mert a durva embereket még annyira se szeretem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!