Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, ti melyiket választaná...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti melyiket választanátok?

Figyelt kérdés

Adott 2 srác,az egyik villanyszerelő,a másik viszont egyetemista,mérnök szakon,dönthet kettejük közt a végzettség?

A vill. szerelő kicsit humorosabb,a zegyetemista viszont valóban műveltebb,szélesebb látókörű,kinézetre a vill. szerelő a jobb pasi,de az egyetemista pont a lány ideálja..

Továbbá a vill. szerelő srác kicsit hevesebb vérmérsékletű,a másik full nyugodt,kizökkenthetetlen,a lány pedig már kijelentette,hogy nem tetszik neki a vill. sz. hevessége.

Melyik lehet a nyerő?

2013. okt. 27. 17:33
 1/8 anonim ***** válasza:
Az egyetemista szimpatikusabb, de nem a végzettség miatt, hanem a többi dolog miatt amit írtál róla.
2013. okt. 27. 17:34
 2/8 anonim ***** válasza:
Egy 3.
2013. okt. 27. 17:36
 3/8 A kérdező kommentje:
A vill. szerelőt ne tipikus szakmunkás baromnak képzeljétek el...ő is olvas sokat,nyitott gondolkodású,de a másik egyértelműen "okosabb" nála.
2013. okt. 27. 17:38
 4/8 anonim ***** válasza:
"Ha két fiút szeretsz, akkor válaszd a másodikat, mert ha igazán szereted az elsőt, nem szeretsz bele a másodikba..."
2013. okt. 27. 17:42
 5/8 anonim ***** válasza:
Passz. Azt, amelyik szeretetre méltóbb ember, akivel jobb az együtt töltött idő, aki mellett jobban el tudom engedni magam, aki jobban megnevettet. De ezt érezned kellene, szóval szerintem is egy 3. lesz a befutó. Amikor megismertem a páromat, nem tudtak volna olyan embert mutatni, akivel szívesebben lettem volna.
2013. okt. 27. 17:56
 6/8 anonim ***** válasza:
38%

Egyiket se.

Mert a lányokhoz vonzódom :$

2013. okt. 27. 18:05
 7/8 anonim ***** válasza:

Öhm...kevés az infó?

De az egyetemistáról pozitívabban ír (nem a végzettsége miat, a vill. Szerelőre vannak kifogásai

Írja hogy "jobb pasi" de a masik az ideálja...akkor kinek jobb pasi? Mert nekem biztos az ideálom lenne a "jobb pasi" és nem más..

Úgyhogy szerintem te az egyik pasi vagy (vill szerelő)

2013. okt. 27. 22:06
 8/8 anonim ***** válasza:
Jó lesz a villanyszerelő :D
2015. febr. 3. 15:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!