Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lányok milyen virágot szeretne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok milyen virágot szeretnek kapni barátjuktól? Persze, vannak egyéni kedvencek, kinek melyik virág a kedvence, de van olyan virágtípus, ami a lányoknak általánosan bejönnek?

Figyelt kérdés

Pl. a rózsa, az jó?

Mellyek azok a virágok, amiknek a lányok általában tudnak örülni?

Számít, hogy hány szál? Vagy mindegy?

2014. febr. 28. 08:45
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Hogy szegfűvel nem lehet mellélőni?

Dehogynem... én pl. kifejezetten nem szeretem, nálunk sírcsokrok része, abban tényleg szép...

De így óhatatlanul összekötöm magamban... és elég sokan vagyunk így ezzel...

2014. febr. 28. 09:52
 12/17 anonim ***** válasza:

Szegfűt ne! :)

Nagyon sokan a szegfűt és a gerberát nem szeretik!

Fehér rózsának pedig semmi köze a házassághoz :)

2014. febr. 28. 10:16
 13/17 anonim ***** válasza:

én pár éve kisfejű krizantint kaptam, fehér volt az is:)

nincs baj a fehér rózsával, a menyasszonyi csokrokat igyekszenek minél feltűnőbbre készíteni, szerintem nincs a top5-ben.

2014. febr. 28. 13:42
 14/17 anonim ***** válasza:
6/9-es: Ezek között is szép átmenetesek vannak, és olyan is van, ami kívül fehér, és belül sárga. Nekünk olyan is van, ami a szirom tövénél fehér, és kisárgul a szirom szélére.
2014. febr. 28. 20:27
 15/17 anonim ***** válasza:
De hülye vagyok, pont a linket nem tettem bele: [link]
2014. febr. 28. 20:28
 16/17 anonim ***** válasza:

de jó! 1. kép és 3. sor utolsó: nagyon ízlésesek. ezt fogom kérni kiengesztelésképp, ha eljön az ideje:))

köszi.

6/9.

2014. febr. 28. 21:30
 17/17 anonim ***** válasza:

Valahol olvasta, hogy igazi kékes-lilás rózsát hoztak létre genetikai manipulációval. Az ibolya színanyagát hordozó gént ültették be a rózsa genetikai állományába.

[link]

2014. febr. 28. 21:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!