Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen virágot vigyek neki?
reggel kicsit rossz hangulatba váltunk el. nem úgy sült el a reggel ahogy szerettük volna...
Délutánra mikor találkozunk szeretnék neki virágot venni, hogy attól kicsit jobb kedve legyen. Nem azt szeretném kifejezni, hogy őrülten szerelmes vagyok, csak azt hogy közel áll hozzám, tisztelem és fontos nekem.
Még csak 5 hete vagyunk együtt, azt szeretném ha figyelmességnek venné. Még korai lenne szerintem nagy mély érzésekről beszélni.
Szerintem nagyon jólesne neki :) Én biztosan nem haboznék.
Olyannyira nem, hogy ha spontán eszembe jut, akkor mindig viszek virágot a páromnak, akár van rá ok, akár nincsen.
Az lenne a lényeg, hogy az alakuló érzelmeket fejezzem ki, ne azt hogy szerelmes vagyok
Ha pl. vörös rózsát vinnék, azzal kimondanám hogy szerelmes vagyok, és ezt még nem akarom.
A fehér rózsa az nem többet jelent mint a vörös rózsa?
lehet rosszul tudom azért kérdezem!
Jelentése: Hallgatás, hűség, beleegyező szerelem, titkos szerelem, csend, áhítat. Ártatlanság, tisztaság,
megérdemellek, szerelem, gyönyör, méltó társ.
Fehér rózsa: a megszokott, kiérdemelt szerelemet jelenti, de a szülői szeretet virága is. Jelent még nagyrabecsülést, alázatosságot, ártatlanságot, titoktartást és csendet is.
Írisz: a remény virága
Amarillisz: nőnek adni azt jelenti büszkék vagyunk rá. Értékes kapcsolatot jelez.
Nefelejcs: igaz szerelem virága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!